Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez beválhat, vagy...

Szerintetek ez beválhat, vagy mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan 14 éves leszek, vagyis már lassan elkezdem a gimnáziumot. Addigra szeretnék egy picit lefogyni, nem sokat mert nem vészes, de azért látni, hogy van rajtam egy kis felesleg. Nem akarok semmilyen drasztikus diétába, fogyókúrába fogni.. nem bírom végig csinálni, sajnos. Pár napja elkezdtem a Rubint Réka - alakreform. 1. videójára tornázni, más fél órás.. rendesen izomlázam lett tőle. Az lenne a kérdésem, ha mindennap megcsinálom ezt a kis tornát, plussz ha jobb idő lesz, tavasz elején futni is elmegyek, megiszok napi 1,5 vagy két liter vizet, és kicsit kevesebbet eszem (mondjuk az hogy egészségesen étkezem az túlzás).. akkor vajon letudnék-e adni egy 3-4 kg?-t Nem akarok két héten belül lefogyni, akár 1-2 hónapot is várok, de tényleg szeretném ha sikerülne. Ti mit gondoltok? :) Vagy bármi más tanács, ami esetleg segíthet?

Előről kép: [link]

Oldalról kép: [link]

Hát a minőség miatt bocsi, de telefonos képek.

Köszi a válaszokat! :)

2013. jan. 13. 08:49
 1/3 anonim válasza:
Simán, 3-4 kg hamar megvan, ha van hozzá kitartás. Rubint Rékával könnyű lesz.
2013. jan. 13. 20:20
 2/3 anonim válasza:
A képeket látva 1átalán nem kellene fogynod de ha te mégis szeretnél csontsovány lenni akkor az jó amit írtál.
2013. febr. 22. 16:39
 3/3 anonim válasza:
Bár azt is megírhatnád hány kg vagy mert a kép megtévesztő.Én 40-45-re saccollak de bocsi ha tévedek:D
2013. febr. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!