Szervál kérdése:
Hogyan tudnék lefogyni?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek nem tudok lefogyni!11 éves vagyok és 48 kiló!Nem tudok semmivel lefogyni vizet iszom és kiflit eszek simán napi 50 felülés ezt csinálom egy kilót se fogyok segítsetek kérlek!2009. aug. 28. 14:36
1/9 anonim válasza:
11 évesen ne nagyon akarjál sehova fogyni, csak tönkreteszed a testedet!
2/9 anonim válasza:
Te jó ég!Ez komoly kérdés?Sehogy se fogyózzál!egyél választékosan, mindent, esetleg sportolj, menj biciklizni, de ne fogyózz!!!Most fejlődik a szervezeted, még ki sem alakult!Semmi értelme fogyózni!
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsássatok meg elírtam 38 kiló vagyok.
2009. aug. 29. 14:28
5/9 anonim válasza:
Kifli tiszta fehér liszt, ami az egyik legkárosabb, leghízlalóbb dolog. Ráadásul ha csak azt eszel, kb. 0 hasznos tápanyag jut a szervezetedbe, ami nagyon nem lesz jó...
Felüléstől meg fogyni nem fogsz, maximum a hasizmod erősödik.
6/9 anonim válasza:
jaj ne beszéljetek vele már így..
Figyelj csak! Neked nem kell fogynod, hanem mozognod kell csak! A súlyod így is elég kevés, inkább mozogj mert attól úgyis erősödni fogsz, és szép lapos hasad lesz!
7/9 anonim válasza:
11 évesen ne fogyózzál már, te jó ég. mozogj mert jót tesz. Egyél mindenfélét.
A roha...k média miatt van ez, a sok anorexiás pi..a a tv-ben, és olyanok akarnak lenni a gyerekek. Ez borzasztó.
8/9 anonim válasza:
Szerintem se kellene ilyen fiatalon fogyoznod,varj meg egy ket evet,es meglatod ahogy nyulni fogsz annál jobban szepen szetoszlanak a kilok...amugy egyel sportolj,és igyal almaecetet,ami felgyorsitja a testben a folyamatokat..
9/9 anonim válasza:
En 11 evesen ilyeneken nem is gondolkoztam.Csak max 13 evesen kezdett erdekelni az alakom.Szerintem meg van boven idod megvaltozni.Ugyis ezutan kovetkeznek be a nagy valtozasok a testeden ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!