Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az úgy jó, ha 4-5 deka müzlit...

Az úgy jó, ha 4-5 deka müzlit eszek reggelire (3 evőkanál)?

Figyelt kérdés
A müzli tartalmaz zabpelyhet,aszalt gyümölcsöket,magvakat,szárított epret,kukoricapelyhet. Ezt a 3 evőkanálnyit öntöm fel 2-3 deci tejjel.
2013. jan. 8. 11:08
 1/5 A kérdező kommentje:
60 kg vagyok és 167 cm
2013. jan. 8. 11:09
 2/5 anonim válasza:
3 evőkanálnyi az nem túl sok, 3 falat. Jól laksz vele?
2013. jan. 8. 11:10
 3/5 A kérdező kommentje:
3 púpos evőkanál.Én is meglepődöm,de jól lakok vele 3-4 órára,és ezért gondoltam arra,hogy nem-e lehetne,hogy még ez is sok?Először 4 evőkanállal ettem,azt alig bírtam megenni,most ettem 3al,és így is nagy a telítettség érzetem.De ha belaktat 3-4 órára,és ritkábban eszek ez miatt,akkor nem lassul le az anyagcserém?Máshol meg azt olvastam,hogy 3 dkg zabpelyhet reggeliznek,ahhoz pedig sok ez a 4-5 deka,amit én eszek...
2013. jan. 8. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a mennyiség pont jó, mert megdagad még a gyomorban, és hosszú időre ellátja a szervezeted szénhidráttal.
2013. jan. 22. 11:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb. 30 g-ot szoktam, de kb. 5 dl tejjel. Viszont szoktam tízóraizni is.

2014. ápr. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!