Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van valami hátránya ha vizet...

Van valami hátránya ha vizet egyáltalán nem iszok, csak teát?

Figyelt kérdés

zöld tea, borsmenta tea, kamilla tea.. főként gyógyteák. csak ezeket iszom, mindenféle ízesítés nélkül.

van valami hátránya h magát a tiszta vizet nem iszom, csak teákat? vagy jobb is?

2013. jan. 5. 15:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Van hátránya,a vízben megvannak a szervezetnek szükséges ásványi anyagok,kálium,magnézium,nátrium,vas,kalcium stb...,a teákban nemigen,és sok lesz tőle a gyomorsavad,és a szomjadat sem veszi el,mert ízük van még ha nem is raksz bele cukrot vagy mást.
2013. jan. 5. 15:43
 2/11 anonim válasza:
Kilohoz merten 3 decit vizet kell inni,tehat peldakent egy 70 kilos embernek megkell innia 2,1 liter vizet.Igyal sok vizet az az igazi!!
2013. jan. 5. 15:53
 3/11 anonim válasza:
Persze 1 nap!
2013. jan. 5. 15:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért te miből csinálod a teákat?
2013. jan. 5. 16:08
 5/11 anonim válasza:
En csokolodakremmel!:D Persze vizzel de azert nem kell egesz nap teat inni,nem olyan jo az HA TULZASBA VISZED
2013. jan. 5. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak az első válasz miatt kérdeztem, hogy miből csinálja a teát.
2013. jan. 5. 16:28
 7/11 Julie S ***** válasza:

Nem hinném, hogy különösebb gondod lenne ebből. A tea is vízből készül. :) Viszont egyoldalúan ne vidd túlzásba a gyógyteákat, hanem váltogasd őket.

Amúgy télen én sem sok vizet iszom, helyette teákat szintén ízesítés nélkül. Nyáron viszont inkább vizet iszom.

2013. jan. 5. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
A gyógyteákkal óvatosan kell bánni, egyrészt nem mindegy, hogy mennyit iszol meg naponta, mert túl lehet adagolni, másrészt a legtöbb embernek szerintem fogalma nincs, hogy sokat ezek közül nem lehet keverni, ráadásul gyógyszerrel együtt sem lehet inni.
2013. jan. 6. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Az általad felsoroltak pont nem ütik egymást. >)
2013. jan. 6. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
0%-ban hasznos a válaszom. Amit leírtam nem magam találtam ki,a közelmúltban voltunk orvosnál a párommal bizonyos dolog miatt,a lényeg az hogy javasolt ugyan gyógyteát de fontosnak tartotta hogy vizet is igyon a párom, pont a szervezet savasodás csökkentése miatt.
2013. jan. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!