Van valami hátránya ha vizet egyáltalán nem iszok, csak teát?
Figyelt kérdés
zöld tea, borsmenta tea, kamilla tea.. főként gyógyteák. csak ezeket iszom, mindenféle ízesítés nélkül.
van valami hátránya h magát a tiszta vizet nem iszom, csak teákat? vagy jobb is?
2013. jan. 5. 15:34
1/11 anonim válasza:
Van hátránya,a vízben megvannak a szervezetnek szükséges ásványi anyagok,kálium,magnézium,nátrium,vas,kalcium stb...,a teákban nemigen,és sok lesz tőle a gyomorsavad,és a szomjadat sem veszi el,mert ízük van még ha nem is raksz bele cukrot vagy mást.
2/11 anonim válasza:
Kilohoz merten 3 decit vizet kell inni,tehat peldakent egy 70 kilos embernek megkell innia 2,1 liter vizet.Igyal sok vizet az az igazi!!
4/11 anonim válasza:
Miért te miből csinálod a teákat?
5/11 anonim válasza:
En csokolodakremmel!:D Persze vizzel de azert nem kell egesz nap teat inni,nem olyan jo az HA TULZASBA VISZED
6/11 anonim válasza:
Csak az első válasz miatt kérdeztem, hogy miből csinálja a teát.
7/11 Julie S válasza:
Nem hinném, hogy különösebb gondod lenne ebből. A tea is vízből készül. :) Viszont egyoldalúan ne vidd túlzásba a gyógyteákat, hanem váltogasd őket.
Amúgy télen én sem sok vizet iszom, helyette teákat szintén ízesítés nélkül. Nyáron viszont inkább vizet iszom.
8/11 anonim válasza:
A gyógyteákkal óvatosan kell bánni, egyrészt nem mindegy, hogy mennyit iszol meg naponta, mert túl lehet adagolni, másrészt a legtöbb embernek szerintem fogalma nincs, hogy sokat ezek közül nem lehet keverni, ráadásul gyógyszerrel együtt sem lehet inni.
9/11 anonim válasza:
Az általad felsoroltak pont nem ütik egymást. >)
10/11 anonim válasza:
0%-ban hasznos a válaszom. Amit leírtam nem magam találtam ki,a közelmúltban voltunk orvosnál a párommal bizonyos dolog miatt,a lényeg az hogy javasolt ugyan gyógyteát de fontosnak tartotta hogy vizet is igyon a párom, pont a szervezet savasodás csökkentése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!