Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lessz-e valami hátránya...

Lessz-e valami hátránya annak, hogy én 14 hónaposan forrallom a vizet inni?

Figyelt kérdés
Hallottam ezt is azt is.Csak nyugodtan,mindenki vállaszát szivesen fogadom.
2009. máj. 23. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem. de az oviba már nem fogja forralva kapni. gondolom azért majd idővel szándékozol neki "csapvizet" is adni nem? egyébként meg ne érdekeljen a mi véleményünk csinálda csak ugy ahogy jónak érzed!:-)
2009. máj. 23. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az,hogy bölcsiben,vagy oviban nagyon hirtelen fogja érni őt,a "natur" csapviz,érzékeny lehet majd a gyomra rá..szerintem fokozatosan elengedhetnéd már a forralást,pl csak a felét forralod utána kevesebbet és utána sima vizet kap.
2009. máj. 23. 14:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Az oviig persze,hogy kapni fog csapvizet.

A dokit kérdeztem meg a tápszer és az ivást és ő nem tartotta jó ötletnek a csapvizet.

Pedig a tápszert mi hidegen készitjük el.

Más álltalában 8 hónapostol csapvizet ad.

Én árthatok-e vele?Ill.tud-e valaki valamit a forraltvizröl,hogy történt vele valami?

2009. máj. 23. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

konkrétumot nem tudok, a fiam 1 éves, eddig babavizet ivott, mostmár forralom neki a csapvizet. 2 éves koráig tervezem, vagyis addigra szeretném ha meginná forralatlanul. szerintem nem ártasz, ha forralod, ilyet még nem hallottam.

2009. máj. 23. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem gond ha még forralod. Én is fogom 2 éves koráig, utána muszáj lesz hozzászoktatni a csapvízben lévő "bacikhoz" is a szervezetét, hogy alkalmazkodni tudjon.
2009. máj. 23. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi például ásványvizet iszunk a férjemmel és a baba is azt fog kapni.Ha én nem iszok csapvizet, a fiam se igyon forralva se(nálunk nagyon rossz minőségű a csapvíz).
2009. máj. 23. 14:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Az ásványvízről viszont csak rosszat halottam,ezért nem kap. A 6 évesnek sem merek adni. Mikor terhes voltam a nőgyogyász beszélt le rolla.A nátriummal hozta kacsolatban,de lehet ő sem tud mindent,pedig ő természet gyogyászattal is foglalkozik.
2009. máj. 23. 15:02
 8/8 anonim ***** válasza:

A nátrium túladagolása (a fokozott sófogyasztás) az arra érzékenyeknél magas vérnyomás betegséget idézhet elő.

Nekem is mondták, hogy terhesen kerüljem a magas nátrium tartalmú ásványvizek fogyasztását. Régen a Balfit ittam, de miután terhes lettem, elkezdtem figyelni a nátrium tartalmát 198mg/l. Elég sokszor fájt a fejem is, és emiatt volt. Akkor váltottam a Nestlé Cédrus vizére, az 6,9mg/l nátriumot tartalmaz. Azóta semmi bajom, a vérnyomásom is jó.

2009. máj. 23. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!