11 hónaposan tudott a babátok már pohárból inni?
Figyelt kérdés
Hiába próbálom, nem akarja sem a csőrös ivópoharat, a tanulópoharat és a rendes poharat sem elfogadni...Csak a cumisüveg.2010. febr. 25. 21:05
1/17 anonim válasza:
Nekem 5 hónapos korától varázsitatóból iszik.
Meg a cicimből.
Poharat még nem nagyon próbálgatom, 11,5 hónapos.
Cumisüvegből csak párszor kapott lefejt tejet, amúgy nem használjuk.
2/17 anonim válasza:
az én babám már iszik csőröspohárból.10 hós kisfiú.
3/17 anonim válasza:
Szerintem ne erőltesd. Annyira mindegy, mikor fog pohárból inni, 11 hónaposan, vagy 16. Most még nem akar, hát nem akar.
4/17 anonim válasza:
Szia! Az én kisfiam most lesz 17 hónapos,de még most tartunk ott,hogy a szájához emeli a poharat.Eddig ugyanis csak játszott vele.Lefordított és dobolt az alján. De pl. a reggeli kakaóját még mindig cumisüvegből issza. Majd elhagyja ha már nem kell neki.
5/17 anonim válasza:
16,5 fiú és csak cumisüvegből, meg ciciből.....én nem erőltetem, időnként próbálkozunk, inkább nyáron fogom jobban szorgalmazni, mondjuk az udvaron....:)
6/17 anonim válasza:
Az én babám 4 hónapos korától (azaz 1 hónapja) csőrösből issza a teát. Olyan amelyiknek két fogantyúja van, szépen felemeli és iszik belőle.
7/17 anonim válasza:
Na, milyen kis ügyes, az enyém meg 4 hónaposan még szopott, azt se tudta, mi az a pohár.
8/17 anonim válasza:
Nem ivott akkor még. 16 hónaposan tanult meg egyik napról a másikra. Csak azt nem értem, azt miért írják ide, hogy csőrösből már ivott ennyi idősen, annak mi köze a pohárhoz, semmi?! Az arra jó, hogy anyuci lusta megtanítani inni, ezt csak a kezébe kell nyomni, így sokkal későbbre tolódik az, hogy rendes pohárból igyon.
9/17 anonim válasza:
6 hós kora óta pohárból iszik. Vagy hogy érted, egyedül?
10/17 anonim válasza:
A csőrös pohár nem pohár. Az egy lapos cumisüveg inkább, tényleg semmi köze a pohárhoz.
Enyém 15 hónapos, a csőrös nem kell neki, rendes pohárból egyedül nem iszik, inkább játszik vele. Ha én itatom, két-három kortyot iszik, konyharuhát fogom az álla alatt, különben végigcsorogna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!