Hogyan lehet hízni?
bárcsak én lennék ilyesmi paraméterekkel!
elsősorban azt javaslom, vizsgáltasd ki magad, mert pajzsmirigy probléma lehet mögötte esetleg. ez nem biztos, de jó utánamenni a dolgoknak! anyámnak pedig fekélye volt helicobacterrel, s miután 30 év után kikezelték, hízott ő is.
a kérdésedre is feleljek:
sportolj! olyan mozgást végezz, ami erőt igényel, s nem lendületet! nehezebb súlyokkal emelj kevesebbszer (nem kifejezetten súlyemelésre gondolok 200kg-kal!) és lassan csináld! fáj eleinte, de hozzászoksz! a futás, ugrókötél, bicikli, görkori stb... (hasonló mozgásforma) sajnos felejtő, mert felpörget, s ettől a mozgástól lehet vékonyodni!(ezt csinálom én helyetted is)
táplálkozás terén én nem javaslom, hogy este egyél csokit, meg zsírosdeszkát, ha eddig nem tetted! örülj neki, hogy nem érzed szükségét! szerintem rendesen étkezz, nem kell könyékig zsírosan, ragacsosan! egészségtelen. javaslom, hogy nézz be a két linkre:
1, [link] (itt egy dietetikus lakozik, aki sporttáplálkozással is foglalkozik, jófej! kérj tőle tanácsot!)
2, [link] itt pedig olvashatsz a testépítők étkezéséről, azt hiszem! nem az a cél, hogy te is olyan légy, csak ők is tömegnövelnek, s a diétájuk hasznos lehet neked!
:)
Szia!
Szerintem annak,aki nem tud hízni ugyanolyan nehéz,mint aki nem tud fogyni...Én is ebben a cipőben járok hiába eszek sokat,nem tudok annyit hízni mint amennyit szeretnék.A sok evés mellé kéne a mozgás,meg ebéd után pihenj egyet hadd rakódjon :)
Egyébként ha ilyen a testalkatod,vagy gyors az anyagcseréd nem tudsz nagyon sokat tenni max pár kiló sztem.
Lehet, hogy első hallásra hülyén hangzik, de ha jól belegondolsz mégis igaz:
Egyél RITKÁN, de SOKAT!
Én kb. 58 kiló voltam 190 centi magasan 20 évesen. Azonban volt egy időszak, amikor ügyintézés, munka, stb-ből adódóan egyszerűen nem volt időm étkezni. Az ebéd és a reggeli között is volt, hogy 6 óra telt el, vagy még több. Sokszor nagyon éhes voltam, de ha ez rendszeresen megtörténik, a szervezetben ez egy olyan folyamatot indít be, hogy az ételt egyre lassabban dolgozza fel és a hirtelen sok étkezéstől a gyomor is kitágul. Ehhez több hét, de 1-2 hónap is el kell, hogy teljen, viszont onnantól kezdve a szokásos mennyiséget viszed be, önkéntelenül hízni fogsz. Mindez mellé persze erőgyakorlatot csinálj, különös tekintettel a széles hátizomra! (Én most már 26 éves vagyok, 3 év alatt 58 kilóról 84 kilóra híztam, a magasságom alig-ha változott. Nekem manapság inkább az a "pici problémám" van, hogy haskockáim nehezen jönnek elő :D )
reggeli:mc reggeli colaval és előtte otthon vagy 2 tucat fornetti
ebéd: hús hússal és FEHÉR kenyérrel
vacsora: vagy este 10 órakor egyél minden zsírosat ami csk belédfér
én kisseb koromba nagyon sovány voltam és ezekkel sikerült anya teletömeött minden édességgel h hízzak egy kicsit sikerült mostmeg fogyózok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!