Ha valaki anorexiás, de nem ismeri be, hogyan lehet rajta segíteni?
sztem nem tudsz mit tenni.. néha elrángatod vacsizni vagy ilyenek.
én 18/l vagyok, 166centi kb és 67kiló körül vagyok,mert utóbbi években úgyláttam meghíztam, azóta betegesen kerülök minden kaját, annyit eszek max hogy ne fájjon a hasam (gyümölcs, sali), bármire ránézek, rosszulvagyok. viszont ha elhív barátom pizzázi vagy mekizni, kb berángat, akkor megeszem,mert rájövök hogy ez huu nagyon finom. utána nem hányom ki de jön a bűntudat, és az újboli koplalás.
sztem próbálj rá úgy hatni hogy össze fog menni a melle meg hogy mennyire nem szép a kóros soványság.
Ja és amúgy nekem azis hatásos volt, amikor a barátom ittvolt és kb annyit evett mint én.. éshogy ő nem akar enni ha énsem. hát, ennem kellett ezért:D
Az a baj az anorexiásokkal , hogy nagyon erős személyiségek szóval nehéz lesz meggyőznöd arról , hogy baj van. Ami plusz nehézség , hogy ők magukat tényleg kövérnek látják és ezért akarnak fogyni.
Amit tudsz tenni , hogy megpróbálod rávenni , hogy menjen pszichiáterhez.
Mivel nincsen betegségtudata az anorexia ürügyén nehéz lesz rávenned.
Ha nem is feltétlenül az anorexiája miatt, de biztos van valami egyéb lelki probélmája azon keresztül talán rá tudod venni.
De a legfontosabb dolog az legyen , hogy Te ne sérüljél az egész miatt. Nem tudod mindenki problémáját megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!