Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
Van a kis azaz nagy problámám dagadtnak érzemmagam és leszeretnék fogyni de hiába edzek feladom és keveset eszek már d enemsikerül leadnom egy dkg-t se 163 cm vagyok és 57 kg és daradt vagyok a képeken ahogy belenézek a tükörbe a volt barátom állandoan bánt ezzel h 100kg vagyok és dagadt és nemszzép és mondogadtja h neki nmilyen szép kedves aranyos és joalakú bnője van és ez olyan rosznekem h énnemvagyok az én egy dagadt disznonak érzemmmagam ugyszeretnék lefogyni olyan vékony lenni mint a modellek a tvben de nrmtudom hogyan érhetném ezt el kérlek segitsen valaki mert már azon is gondolkodtam h öngyilkos leszek emiatt h állandoan bánt lelkileg is és nincs azota másik barátom és kezdek neki hinni h azért nincs másik barátom mert dagadt vagyok és igy senkinek nem kellek. Miota ő nincs eléggé hiányzik a törödés és a szerelem de nemkapommeg mert dagadt vagyok és csunya és szép szertenlk lenni mintamodellek olyan vékonyak és h soha ne legyen problémám a ruhákkkal mert mindig találjak a mértembe nelegyen az h nem álljol mert dagadt vagyok hájas és vastagok a combjaim nagy a fenekem vagy tul szar az összhatás. Segitségre van szügségem h fogyhatok le gyorsan és egyszerűen. egy kétszégbeesett lány.
2009. aug. 22. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
annyit tudok mondani hogy év elején énis így voltam. 160centimhez 54kiló voltam, amit nagyon soknak láttam. elkezdtem minnél kevesebbet enni..(fél tányér leves,másnap 3kanál leves,harmadnap már semmi,csak víz) sokszor volt bűntudatom ha ettem, és akkor sem hú de nagy zabálást végeztem, csak egy fél pohár natúr joghurt. olyan szerettem volna lenni mint a vékony anorexiás modellek akik a tévében vannak. teljesen össze voltam esve, néha szédültem, a strandon tiszta sápadt voltam, ott nyammogtam a répán mindenki csak nézett. elértem vele h nincs menzeszem
2009. aug. 22. 22:12
 2/4 igabcsy ***** válasza:
100%

Édes kicsi lány! :-)

Én már nagyon öreg vagyok hozzád képest, mert úgy gondolom... olyan tizenéves lehetsz. Nekem pedig 18 és 20 éves fiaim vannak. De fogadd el egy ilyan tapasztalt nő tanácsát, aki mellett élnek olyan fiatalok mint Te, ezért a Te korosztályod lelki világa nem áll messze tőlem.

Először is, az a fiú aki bánt téged már nem a barátod. Miért hagyod, hogy a véleményével befolyásoljon, és zsaroljon? Te egy önálló ember vagy, saját életed van, saját világnézeted. Soha - érted? S O H A - ne engedd, hogy bárki a hatalmába kerítsen, és az akaratát rád erőltesse. Főleg nem egy volt barát. Persze ebben a korban a kapcsolatok még jönnek-mennek. De ennek ez a rendje. Gondolom nem ő volt az első barátod, és biztos lehetsz benne, nem is az utolsó. De nekem az a véleményem, hogy ez a fiú nem érdemelt meg téged. Sőt megkokáztatom, hogy talán soha nem is szeretett. Aki képes arra, hogy valakit lelki terror alatt tartson, az egy beteg ember.

Én a Te volt barátodat ilyennek tartom. Egy buta, semmit érő, jellemtelen embernek.

És most Rólad. Szerintem a 163 cm magasságodhoz az 57 kg nem sok. Elképzellek magam elé, és egy teljesen átlagos testalakatú, jó alakú, karcsú lányt látok. Akiből nagyon nőies NŐ lesz. És ezt a lehető legszebb értelemben mondom. Nem vagyunk egyformák, sem mi nők, sem a férfiak. Vannak akik a vékonyka nőket szeretik, és vannak akik azt amikor a nőn "van mit fogni". De a legtöbb férfi szeme azokon a nőkön akad meg, akik nőiesek. Van mellük, van fenekük és közte karcsú derekuk. Egy férfi persze megnézi a nőt, mert a pasik vizualitása sokkal erősebb mint a nőké. De hidd el, hogy sokkal fontosabb, hogy legyen a nőnek pozitív kisugárzása. Tudjon mosolyogni, fogadja el magát és akkor majd őt is elfogadják. :-))

A szerelmet és a törődést nem az által fogod megkapni, hogy 4-5 kilóval kevesebb leszel. Az igazi érték a lelkedben van.

És, hogy a pszichédet kicsit rendbe tedd, szerintem keress a neten egy képet egy (hogy a szavaiddal éljek) "dagadt nőről", azután nézz a tükörbe, és hasonlítsd össze vele magadat. Azután mosolyogj bele a tükörbe, és mond azt, hogy "Hiszen nekem pont jó alakom van!! A fenébe az anorexiás betegesen sovány modellekkel. Én egészséges akarok lenni, egy egészséges pasi melett."

Sok sikert kívánok Neked az életben, és felejtsd el ezt a görényt. Ha pedig legközelebb bántani akar, vágj vissza neki. Mert ha azt látja, hogy meghunyászkodsz, akkor azt érzi, hogy a hatalmában vagy, és méginkább a földbe döngöl, és porig fog alázni.

Ennél legyél okosabb, és ne add meg neki azt az örömöt, hogy ezt megtehesse.

Mégegyszer sok sikert neked az életben, és légy büszke a nőiségedre!

2009. aug. 22. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A vélemény ,amit az elöttem író írt a szívemig hatolt.:$

100%osan igaza van.A barátod egy görény.Ismerek olyan lányt ,akit a barátja ugyanigy dagatozott és 168cm volt 40kg-val ,mindig azzal fenyegette ,hogy elhagyja ha eszik..beteg dolog...ne másért fogyj ,hanem magaddért ,de a legfontosabb fogadd el magadat és akkor valóban megismerhetsz olyan embert,aki őszintén szeretni fog.Amugyis a külsönk az karmikus eredetű.:$

2009. aug. 23. 02:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. A második tanács nagyon elgondolkoztatott csak anyi a baj vele h a volt barátom egyben még sz osztálytársam is legalább még 4 ivig mert gimibe járok, most leszek 10.es , és elég nehéz nemekem visszvégni az ilyeneket mert nemtudom hogyan tudnám.
2009. aug. 23. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!