A barna kenyér is hizlal vagy elenkezőleg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 20:05
1/10 anonim válasza:
A fehér sem hizlal, ha nem eszel sokat belőle. Ez csak egy kitaláció.
2/10 anonim válasza:
A barna kenyérben ugyanannyi kalória van, mint a fehérben, csak a barna kenyér glikémiás indexe alacsonyabb, mint a fehér kenyéré, ezért nem emeli meg olyan hamar a vércukorszintet
4/10 anonim válasza:
A barna kenyér nem hízlal annyira, mert több rostot tartalmaz, ami nem emészthető csak a beleket tisztítja. A fehér hízlal, mert rárakódik a belekre.
5/10 anonim válasza:
Jaj hagyjuk már ezt a hülyeséget h mi egészségesebb. Van ismerősöm aki rákos és időtlen idők óta barnát eszik és soha nem cigizett. Nem ezen dől el. Legalábbis a döntő része.
6/10 anonim válasza:
"A fehér hízlal, mert rárakódik a belekre."
WTF?! Mi rakódik a belekre?!
7/10 anonim válasza:
Igazából a sok helyen kapható barna kenyér és a fehér kenyér között nincs nagyon nagy különbség. Ha olyan barna kenyeret veszel, ami ez a töppedt fajta, ami evéskor érezhetően más állagú, ott már van különbség.
Különbség például, hogy gyorsan, vagy lassabban felszívódó szénhidrátokat tartalmaz az adott kenyér. A fehérrel az pl probléma, hogy gyorsan felszívódik és ezért hamarabb leszel éhes utána.
Egy gyógyszerész ismerősöm vezet egy blogot pont ilyen témában, azt tudom ajánlani. Elég sokat ír ilyesmikről és elég lelkes, úgyhogy szerintem ha írsz neki, válaszol is :-)
hopp, itt is van a kenyerekről szóló bejegyzés:
[link] 2012/02/a-jo-kenyerrol.html
8/10 anonim válasza:
A TELJES KIŐRLÉSŰ MEG TELE VAN TOXINNAL.
9/10 anonim válasza:
Toxinnal? :-) JA, végülis a citrom is tele van savval, ASZKORBINSAVVAL pl. (megpróbáltam én is kapitálissal kiabálni, de nekem nem jött be. Neked igen?)
10/10 anonim válasza:
Vicces ez a vita!! :)) Én is barnát eszem, meg rozsosat, néha lecsúszik egy-egy finom puha fehér is, de hogy mi egészségtelen… Ebben a világban minden, meg semmi…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!