Segíítséééég! Ma 1800 kcal-t ettem. Ez rengeteg?!
150g tejcsoki (látszik jött a mikulás... :D)
2db (340g) banán
1db (300g) alma
4dl 1,5% tehéntej
55g tonhal oliva olajban
100g csemege uborka
120g sajtos kenyér
jajj am az értékeket mind egy oldalról néztem (amit nem onnan azt a termékről olvastam le)
Jajj az értékek lemaradtak :S
-880 kcal
-300kcal
-155 kcal
-208 kcal
-124 kcal
-28 kcal
-308 kcal
Kérdés:
1. A tonhalnál az olívaolajat grammra pontosan megmérted vagy rá van írva mennyi a színhús és mennyi az összes töltőtömeg?
2. A csoki milyen fajta?
3. A banánt héj nélkül lemérted?
4. Az alma kerek 300 gramm volt? Lemérted?
5. A sajtos kenyér összetételét tudjuk? Miből mennyi van benne? Házi?
tonhal úgy hogy lecsöpögtettem az olajat és vagy 1-2g-ot az 55ből olajként számoltam
csokinak fajtájára nem emlékszek de átl. (rákerestem hogy mennyi) a tejcsoki Xkcal/100g volt ebből kiszámoltam hogy mennyi 150g
héj nélkül mértem
kerek annyi
házi volt, de kiszámoltam sacc mennyi...
régi kérdés, de nyolcadik, neked azért picit még híznod kellett volna, nem emeltél azóta kalóriabevitelt?
Egyébként onnét normál a testsúlyod, hogy ha kivonsz magasságodból 115-öt (nőknél) és azt minimum megütöd, de inkább afelett vagy.
Én most hízózom 158 centi vagyok és 41 kiló. Nekem 45 a célom, de izomból szeretném felvenni, én így eszem napi 2000 kalóriát kb.
Kérdező a 900 az valami baromi kevés, senkinek nem szabadna annyit! A minimum megengedett bevitel fogyisoknak 1200 mert az alatt drasztikusan fogyhatsz. Én tudom, mert egy betegség alatt hetekig keveset ettem (kb 1000 kalóriát) és abba csappantam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!