Hogyan tehetem nőiesebbé a testemet?
Hát vékony testalkatú vagyok, de azért nem vagyok anorexiás sem.Nincsen seggem,mellem és combom.Légyszi ne kezdjétel el a szokásosat, hogy fogadd el magad stb...
Nem azért írtam a kérdést hogy azokat olvassam hogy hogyan fogadjam el magam,mert én csak akkor tudo elfogadni magam ha szép leszek.SZÓVAL AZ LENNE A KÉRDÉSEM HOGY HOGYAN LEHETNÉK NŐIESEBB??Tehát hogy legyen seggem combom meg melleim, mert már a mellem 2 éve nő és hát akkorák mint két borsószem.(mintha el sem kezdett volna nőni).
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Menj el konditerembe, ott már szinte mindenhol van edzők és elmondod melyik testrészedet akarod alakítani, formálni. Keményen meg kell dolgozni érte legalább két évig és formás leszel. Heti 3 x 1,5 óra,szóval tedd oda magad.
De tudod az igazi nő az szerintem belülről indul, Te csak a testről írtál, de az önmagában édes kevés hozzá, de hozzáteszem kell vele foglalkozni.De nekem van olyan ismerősöm akinek nincs nagy melle és mégis ízig vérig nő.
ahoz, hogy nojjenek tobbet kene enni :D mindenesetre 15 evesen meg boven a kislany kategoriaba tartozol.. Az elottem valaszolo is irta, hogy elkene menni konditerembe.
Ha lemesz akkor guggolj meg csinalj fekvenyomast. Egyiket sem kell nagy sullyal vegezni de ezek formaljak a legjobban az altalad emlitett testreszeket. Viszont ha lejarsz es sulyzos edzest vegzel meg tobbet kene enni mert a testednek is megno az energiaigenye.
kis motivacio:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!