Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vajon mi lehet, ami ennyire...

Vajon mi lehet, ami ennyire tönkreteszi az egészségemet, testemet, lelkemet? Valami fertőzés, vagy agyban kell elrendezni?

Figyelt kérdés
Pár hónapja minden nyavalya elér. A tenyerem ekcémás, az orvosok nem tudják egyszerűen eltüntetni,most próbálkozok a természetes dolgokkal. A bőrömön pigmenthiány jelentkezett, az egész testem ezáltal foltos,ettől sem tudok megszabadulni. Nőgyógyász hüvelygombát talált,ami egyre makacsabb, azóta szenvedek vele,az eddig felírt gyógyszerek semmit sem érnek. Mindezek által tönkrement a szexuális életem,nagyon lefogytam,a napokban véget ért egy hosszú kapcsolatom,de ez már csak hab a tortán. Igazán kedvem nincs semmihez, sokat szenvedek fizikailag is ezekkel a betegségekkel,most meg lelkileg is. Hogy lehet mindezen túllépni,ha elmentem orvosokhoz? Nem érzem magam depressziósnak, de azt sem mondhatom teljes az életem. Mi lehet a gond gyökere? Kezdem úgy érezni összefüggnek a dolgok.
2009. szept. 20. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden betegség az agyból indul ki, úgyhogy a lelki béke az alapja a gyógyulásnak, ha kell, pszichológus segítségével. Valószínűleg épp a párkapcsolati probléma az oka mindennek. Magamról tudom, hogy amióta állandóan stresszes vagyok egy rossz kapcsolat miatt, azóta a legkülönbözőbb fizikai betegségek jönnek ki rajtam.
2009. szept. 20. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindent okozhatnak a lelki dolgok is. De hogyha valami betegséged van, annak ki kell deríteni az okát. Én most voltam egy biorezonanciás állapotfelmérésen. Ez tulajdonképpen megnézi mire vagy allergiás, milyen állapotban vannak a szerveid, és hogy mitől lehetnek a panaszaid. Nekem a problémáimat az okozta, hogy nem működik jól a nyirokrendszerem, és méreganyagok vannak benne lerakódva, és ezek az amúgy jó immunrendszeremet néha legyengítik. Ezért az utóbbi időben nekem is sok fertőzésem volt, és antibiotikumokat kellett szednem. Most homeopátiás szereket kaptam hogy méregtelenítsek, és hogy beinduljon az anyagcserém. Nem tudom még azt mondani, hogy beváltak a szerek, mert most kezdtem el őket szedni, de legalább kiderítettük a problémát. Nézz utána, hogy a környéken hol tudsz ilyen vizsgálatra elmenni.
2009. szept. 20. 15:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A lelki béke legkisebb sérülése előbb utóbb kiütközik egészségünkön. Így, vagy úgy, egyenként, vagy halmozottan. Tölts kicsit több időt magaddal, kényeztesd magad. Méregtelenítsd a lelkedet is és gyomrod is. Ha tudod beszéld ki magadból a gondjaid.

Jó egészséget.

2009. szept. 24. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!