Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális vagyok? Utálom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok? Utálom a testemet?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik a sok olyan kérdés után, hogy "Hogy lehetne nagyobb a mellem?"..

De utálom a testemet. És nem azért, mert kicsik lennének a melleim, hanem pont fordítva, gyűlölök tükörbe nézni, amikor látom, mekkorák a melleim, a fenekem, a csípőm is tök széles...:S

Miért van ez? Normális vagyok?

15/L

2012. okt. 12. 16:26
 1/10 anonim ***** válasza:
majd kinövöd.
2012. okt. 12. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sokat sportolni, segíteni fog. Az énképed meg majd szépen megszokja.
2012. okt. 12. 16:35
 3/10 A kérdező kommentje:
De nem azzal van a baj, hogy hájas lennék, hanem azt akarom, hogy úgy nézzek ki, mint évekkel ezelőtt, amikor még nem volt se mellem, se fenekem, nem volt széles a csípőm, ilyenek. Ez miért van?
2012. okt. 12. 16:37
 4/10 Dávidmester13 ***** válasza:

"Amíg te nem fogadod el magadat addig ne várd hogy mások is elfogadjanak téged! "

Ha elégedetlen vagy a testeddel akkor tegyél ellene :)

2012. okt. 12. 16:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Könnyű utálni, elfogadni nehéz, de attól még normális vagy.

Segíthetnél magadon azzal, hogy szépen összeismerteted az elvárásaidat, és a valóságot. Minden alkatra lehet ruhát találni, a sport mindig segít.

Ne hagyd magad, és ne utáld magad!

2012. okt. 12. 16:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem attól, hogy sportolok, még nem leszek olyan, ,mint mondjuk 8 évesen...
2012. okt. 12. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:

A férfiaknak a széles szexi csípő, nagy mellek jönnek be kislány. Szokj hozzá, és örülj az adottságaidnak.

19F

2012. okt. 12. 16:52
 8/10 anonim ***** válasza:
inkább örülj neki, hogy a csípőd is széles és a melleid is nagyok hozzá.. nagyon sok lánynak nem arányos az alakja, vagy a csípője túl vékony a felsőtestéhez, vagy a mellei túl kicsik a fenekéhez képest.. hidd el, szerencsés vagy, hogy ezek nálad arányban vannak.. amúgy is már 15 éves vagy, kezdesz felnőni, el kell fogadni, hogy már nem vagy kisgyerek, a tested sem az..általában a lányok örülnek, amikor elkezdenek nőiesedni, próbáld meg te is.. ha viszont tényleg ennyire ki vagy akadva emiatt, nem ártana elmenni valami pszhihológushoz, vagy hasonlóhoz, mert az tényleg nem normális, hogy egy ennyi idősen úgy akarsz kinézni, mint egy 8 éves
2012. okt. 12. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:

sztem ha én lennék a tükör másik oldalán az összes nyálam kifolyna :DDDD :$

f19

2012. okt. 12. 19:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Ööö...kösz vagy mi utolsó :D
2012. okt. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!