Mit tegyek ha utálom a testemet fürdőruhában?
Figyelt kérdés
Mindig olcsó kifogásokat keresek amikor strandra megyünk. Teljesen felőrli a lelkemet hogy rühellem magam fürdőruhában. Úgy érzem mindenki engem bámul, és pusmog a hátam mögött. Ez annyira nyomasztó. Úgy szeretnék önfeledten strandolni, de mindig lelohaszt hogy mások miket gondolnak rólam. El vagyok keseredve.2010. jún. 24. 21:42
3/8 A kérdező kommentje:
Oh köszi, máris jobban érzem magam.
2010. jún. 24. 22:07
4/8 anonim válasza:
Szerintem kevés infót írtál. Nem tudni, hogy miért érzed azt, hogy mindenki Téged néz. Túl szexi vagy, vagy túl molett? Akármi is a bajod a helyedben megpróbálnám magam jól érezni a strandon. Örülj neki, hogy nem dolgoznod kell, amíg nem vagy gyógyíthatatlan beteg miért keseregsz? Miért nem tojod le, hogy ismeretlenek mit gondolnak rólad? Ne keress kifogásokat, próbálj meg nem mások gondolataival foglalkozni.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem semmilyen túl, egyszerűen csak nem szerete ha túl sokan látnak. Hogy milyen hibámat veszék észre. Önbizalmam semmi nincsen, de okom sincsen arra hogy legyen... De azért köszönöm a rendes, aranyos választ :))
2010. jún. 24. 23:39
6/8 anonim válasza:
Le kell hogy vesd gátlásodat ezzel szemben!:)
Miért nincs okod hogy önbizalmad legyen?
Szerintem nincs tökéletes ember a földön:$mindekinek van/vannak hibái, kinek feltünő kinek nem:P
7/8 anonim válasza:
öltözz le fokozatosan, először csak rövidnadrág meg felsőben menj ki, alatta lehet fürdőruha, aztán vedd le a felsőt pár nap múlva rövidnadrággal, stb. most kíméljetek a hülye beszólásokból h milyen volt a leírásom! :) 25L vagyok! segíthet ha nem azonnal dobod ki mindened, hanem fokozatosan hozzászoksz h látnak :)
8/8 A kérdező kommentje:
óó ez nagyon jó ötlet!!! Köszönöm szépen!! :)))
2010. jún. 29. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!