Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit egyek hogy ne legyen...

Mit egyek hogy ne legyen zsíros a bőröm a hajam és ne legyek pattanásos már a nyakamon is vannak és ki se lehet nyomni csak ott van évek óta, hol vissza húzódik hol megtüremkedik?

Figyelt kérdés
Csak étolajjal főzök 25 éves vagyok és 19 éves korom óta vagyok intenzíven pattanásos.Rengeteg édességet eszem. folyadékot alig. 2 naponta zsírosodik a hajam úgy hogy lapul le. Mintha leöntöttem volna valamivel. pattanásos a hátam is a vállam is a nyakam az arcom. Az olaj teszi? és ha étrendet válltok ,de mégis mire?

2012. nov. 21. 09:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Olyan 4 liter olaj fogy el 2 személynek havonta és olyan 4 kg kristály cukor és 2kg édesség havonta(nápolyi, cukorka,csoki)gyöm9lcsöt alig eszem havi 1-2 szer. zöldséget csak a levessel együtt amit nem eszek minden nap.
2012. nov. 21. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:

"Rengeteg édességet eszem. folyadékot alig"

"nápolyi, cukorka,csoki)gyöm9lcsöt alig eszem..."

Szerintem te is sejted, min kéne először változtatni. :))

Amúgy ha túl olajosan főzöl, egyeseknél okozhat pattanásokat, ahogy az olajos magvak is, ha túlzásba visszük. Az olaj jó (mármint ha igazi), csak talán túl sokat használsz főzéshez.

2012. nov. 21. 09:38
 3/6 A kérdező kommentje:
De a páromnál miért nem okoz pattanásokat az olaj? Nem fogok tudni lemondani az édességgel visszább tudom fogni de lemondani nem.Nem vagyok elhízva sem 60 kg körül vagyok.
2012. nov. 21. 10:21
 4/6 anonim ***** válasza:

"Csak étolajjal főzök 25 éves vagyok és 19 éves korom óta vagyok intenzíven pattanásos.Rengeteg édességet eszem. folyadékot alig" Édesistenem...

Ne úgy tedd fel a kérdést, hogy mit egyél hogy ne légy ilyen,hanem úgy hogy mit NE egyél hogy ne légy ilyen. Kb. amiket elmondtál.

2012. nov. 21. 10:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálj ki egy 1-2hetes általános diétát.Meg fogsz lepődni.
2012. nov. 21. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Mi legyen a diéta alapja?
2012. nov. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!