Táplálkozzunk egészségesen, havi 60-70 ezerből? Mégis hogyan?
pl így:
Nyáron, tavasszal, amikor olcsó az idényzöldség, akkor veszek a piacon belőle többet, vagy amit tudok megtermelek, szépen berakom a fagyasztóba és ilyenkor télen fogom és kiveszem.
pl: zöldborsó, remekül le lehet fagyasztani, készülhet belőle: zöldborsóleves, zöldborsófőzelék, egy kis kukoricával, répával finomfőzelék, borsópörkölt, borsópaprikás galuskával. (ez mind egészséges és olcsó étel).
Aztán sóskamártás, paradicsommártás főtt hússal, párolt rizzsel, spenót, lencse, bab, tojás, szárnyas húsok.
Itt a tél, ilyenkor ezerféle dolgot lehet káposztából készíteni, ami akár több napig is fogyasztható pl: székelykáposzta, töltött káposzta, rakott káposzta, pároltkáposzta.
Nem kell minden nap üdítőket venni, agyoncukrozott egészségtelen szemetek, helyette lehet inni vizet, házi szörpöket, vagy 2db citrom + víz egy kis méz vagy édesítő és kész az egészséges limonádé.
Nem értem miért olcsóbb szemét, szar ételeket enni, mint egészségeseket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!