Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán eszek hamburgert meg ilyeneket (évente max. kétszer-háromszor). Ezt az elmúlt 4 évben tapasztaltam ki, mióta itt lakom: Ha 'A' helyen veszem a hamburgert, akkor semmi bajom sincs, de ha 'B' helyen, akkor étkezés után fél órával már hasmenésem van, vagy erős hányásom (soha nem volt még gyomorrontásom, csak ha ebben a kajáldában ettem). Ismerősöknek nincs ilyen problémája.
Mitől lehetséges ez? Talán valami másféle húst vagy zsírt használnak sütésnél?
2012. nov. 2. 21:54
1/2 anonim válasza:
Ahogy írod, valami más van benne, máshogy más fűszerrel készül,amire érzékenyebb a gyomrod. Ne egyél ott.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Többet nem akarok ott enni, valamelyik nap is csak haverok unszolására engedtem. Megbántam, többet biztosan nem teszek ilyet. :D
2012. nov. 5. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!