Ha annyit iszom amennyit kell egy nap akkor úgy érzem csak átmegy rajtam. Mit tegyek? Részletek lejjebb
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon keveset iszom vhogy nincs szükségem többre.
De ha például elhatározom h az adott nap minden órában iszom egy pohár vizet akkor csak átmegy rajtam. Folyton wcre járok és nagyon sokat pisilek. Mintha csak keresztülmenne rajtam. Mit tegyek?
2009. aug. 8. 19:10
1/4 anonim válasza:
ha sokat iszol,sokat is pisilsz :)
2/4 anonim válasza:
Hasonlóképp vagyok. Ez jó, hogy olyankor sokat pisilsz, hisz a szervezeted ekkor méregtelenít, ez az ideális. Ez ne szegje kedved, nyáron nagyon sokat kell inni.
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok, de nyugi! A szervezeted majd eldönti, mennyi folyadékot akar felhasználni.
4/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti,hogy jól dolgozik a veséd.Minél többet iszol,annál többet jársz Wc-re.A víznek nincs tápértéke,de viszont a szervezetednek szüksége van napi 2,5-3 l folyadékra.Lehetőleg vízre és ne cukros űdítőre.(a folyadék mennyiségbe a leves is beleszámít.a kávé viszont nem,mert az elvonja a vízet a szervezetedtől)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!