SOS, esetleg akik már kikerültek belőle mit tehetnék bulímia?
Azthiszem bulimiás vagyok körübelül három hónapja. Senki nem tud erről a környezetemben. Nem is látszik nagyon rajtam súlycsökkenés, csak néha megjegyzik az emberek h minek fogytam. Nagyon nem szeretném ezt csinálni. Mondhatjátok könnyen hogy ' Akkor hagyd abba ' de már nagyon régóta szeretném abbahagyni és nem megy. Egyszerűen nem megy. Esetleg le tudnátok írni ha van barátotok vagy saját tapasztalatotok hogy hogyan másztatok ki ebből? :(
14/L
Hagyd abba! Ne holnap, ne majd, hanem most! Tudom, leírni könnyű, de hidd, el, másként nem megy!
Továbbá:
- valakinek beszélj róla - nem muszáj a szüleiddel, kivéve, ha extra normálisak, és nem kezelnek majd hülyegyerekként -, mert segíthet
- próbálj mindig valakivel lenni - ülj le a kanapéra a többiekkel kaja után -, hogy ne legyen módod kihányni, vagy egyéb
- keveseket egyél, ne dudára
- minden falatot rágj meg jó sokszor, hogy felfogja az agyad, h eszel, és időben kapcsoljon: köszi, elég volt
- próbáld kiiktatni a csokit, cukrot, édességet - nálam az indította a rohamot
- egyél olyanokat, amiről tudod, ha visszajön, rossz lesz (nekem pl, gyümölcs, mert attól rohadtul fájt a torkom-gyomrom, amikor vissza...), ha hashajtózol, csípőset :D
- és javasolnék valami jó szakembert is (kérj meg egy felnőttet, akiben megbízol, hogy kísérjen el)
- és AKARATERŐ, mert anélkül nem fog menni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!