A párom bátyjának a barátnője bulimiás. Mit tegyünk? Hogy vonszoljuk el orvoshoz az akarata nélkül?
Ha minden idiótát meggyógyítunk, akkor előbb-utóbb leáll az evolúció, az pedig nagy baj.
Aki ki akarja nyírni magát, az hagy tegye szabadon.
Őt ajánlom!
Szegény lány, ennyire ki van szolgáltatva a pasijának?
Ha együtt éltek, én is azt javaslom, próbálj vele több időt tölteni, segíts neki magyarul tanulni stb.
Tesód nem tud beszélni a bátyjával?
4. vagyok.
természetesen nem a tesódra, hanem a párodra gondoltam...
4. vagyok megint.
Akkor anyós és te szépen elviszitek a csajt, ha kell trükköztök, nem mondjátok meg, csa ha már úton lesztek, hogy mi a végállomás.
Patrizia nagyon rendes nő, biztosan tudna segíteni.
Ha mást nem, legalább az anyanyelvén, egy honfitársa vállán sírhatnáel a bánatát.
4. Ez jó ötlet, ma beszélek anyóspajtással, köszi!! Jó, hogy írtad ezt az olasz kontaktot!
Borzasztó nézni, hogy egy helyes, kedves, egészséges lány (mikor még ideköltözött az volt) a szemünk és a család előtt teszi magát tönkre...remélem, meg tud gyógyulni.
4. már megint.
Találtam róla még egy oldalt, itt kifejezetten írják, hogy külföldiek beilleszkedési nehézségeivel is foglalkozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!