Az normális, ha túl gyakran édességet szeretnék enni?
Figyelt kérdés
Süteményeket, csokoládékat. Hogy lehetne leszokni erről?
Igazából csak annyi a bajom vele, hogy a tömény mennyiségű cukor az ártalmas.(és bőrproblémáim is vannak a táblacsokiktól,sütiktől..)
Normális ha valaki ennyire édesszájú?
2012. okt. 15. 18:18
1/3 anonim válasza:
Nem normális. Ez sima függőség. Már tüneteket is soroltál, tehát neked is tudnod kéne, hogy nem normális. Az egészségnek egyetlen tünete van, hogy nincs semmilyen tünet.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem normális. Az igazság az, hogy én hónapokon , sőt több volt mint félév. Nem ettem semmilyen édességet.
Kibírtam. De sokszor úgy megennék valami sütit, csokit kajálás után. A cukortól lennék függő,vagy mitől?
2012. okt. 15. 18:29
3/3 A kérdező kommentje:
Mostanában nem mindennap de megeszek 1 táblacsokit, ami elvileg! 70%os kakaótartalmú, és nádcukorból készül.
2012. okt. 15. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!