Mitől van, hogy állandóan kortyog, morog a hasam?
Van már ilyen kérdés tudom, de szeretnék választ kapni, vagy aki már átesett ezen, és van ami segítsen rajta...
Most a gyógyszertárban a lacto protectet ajánlották, 4 napja szedem, első 3 nap 2 kapszulát ajánlott, és mostantól napi 1-et.
Ez nem normális szerintem, hogy állandóan ezt csinálja, és nem tudok vele mit kezdeni.
Has éhes vagyok akkor korog, ez normális persze.. de enni sem merek, mert főleg étkezés után csinálja ezt.. nem is tudom, hogy írjam le.. hangokat ad ki, fortyog, korog, va hogy csak egyszer, van, hogy elég hosszasan, mintha valami gázok robbannának.., és elég kellemetlen, ha épp iskolában, vagy másnál vagyok.
Mit tudnék tenni, hogy elmúljon?
Pl. reggeli után katasztrófa... el sem áll sokáig..
Előre is köszönöm!
A kérdés
Mitől van, hogy állandóan kortyog, morog a hasam?
Van már ilyen kérdés tudom, de szeretnék választ kapni, vagy aki már átesett ezen, és van ami segítsen rajta...
Most a gyógyszertárban a lacto protectet ajánlották, 4 napja szedem, első 3 nap 2 kapszulát ajánlott, és mostantól napi 1-et.
Ez nem normális szerintem, hogy állandóan ezt csinálja, és nem tudok vele mit kezdeni.
Has éhes vagyok akkor korog, ez normális persze.. de enni sem merek, mert főleg étkezés után csinálja ezt.. nem is tudom, hogy írjam le.. hangokat ad ki, fortyog, korog, va hogy csak egyszer, van, hogy elég hosszasan, mintha valami gázok robbannának.., és elég kellemetlen, ha épp iskolában, vagy másnál vagyok.
Mit tudnék tenni, hogy elmúljon?
Pl. reggeli után katasztrófa... el sem áll sokáig..
Előre is köszönöm!
Ugyan ez a problémám évek óta megoldódott neked ? Kérlek segíts !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!