Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van, hogy állandóan...

Mitől van, hogy állandóan kortyog, morog a hasam?

Figyelt kérdés

Van már ilyen kérdés tudom, de szeretnék választ kapni, vagy aki már átesett ezen, és van ami segítsen rajta...

Most a gyógyszertárban a lacto protectet ajánlották, 4 napja szedem, első 3 nap 2 kapszulát ajánlott, és mostantól napi 1-et.

Ez nem normális szerintem, hogy állandóan ezt csinálja, és nem tudok vele mit kezdeni.

Has éhes vagyok akkor korog, ez normális persze.. de enni sem merek, mert főleg étkezés után csinálja ezt.. nem is tudom, hogy írjam le.. hangokat ad ki, fortyog, korog, va hogy csak egyszer, van, hogy elég hosszasan, mintha valami gázok robbannának.., és elég kellemetlen, ha épp iskolában, vagy másnál vagyok.

Mit tudnék tenni, hogy elmúljon?

Pl. reggeli után katasztrófa... el sem áll sokáig..

Előre is köszönöm!

2012. okt. 8. 09:38
1 2
 11/15 csally29 válasza:

A kérdés

Mitől van, hogy állandóan kortyog, morog a hasam?

Van már ilyen kérdés tudom, de szeretnék választ kapni, vagy aki már átesett ezen, és van ami segítsen rajta...

Most a gyógyszertárban a lacto protectet ajánlották, 4 napja szedem, első 3 nap 2 kapszulát ajánlott, és mostantól napi 1-et.

Ez nem normális szerintem, hogy állandóan ezt csinálja, és nem tudok vele mit kezdeni.

Has éhes vagyok akkor korog, ez normális persze.. de enni sem merek, mert főleg étkezés után csinálja ezt.. nem is tudom, hogy írjam le.. hangokat ad ki, fortyog, korog, va hogy csak egyszer, van, hogy elég hosszasan, mintha valami gázok robbannának.., és elég kellemetlen, ha épp iskolában, vagy másnál vagyok.

Mit tudnék tenni, hogy elmúljon?

Pl. reggeli után katasztrófa... el sem áll sokáig..

Előre is köszönöm!

Ugyan ez a problémám évek óta megoldódott neked ? Kérlek segíts !!!

2019. szept. 27. 16:49
 12/15 anonim válasza:
100%
Nekem lassan 3 éve ez a problémám feküdtem bent kórházba semmi fizikai elváltozást nem állapítottak meg. Nagyon el vagyok keseredve borzasztóan megnehezíti a mindennapjaimat.
2019. okt. 15. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Most elkezdtem a stagnáló súlyom miatt, egy szénhidrát szegényebb 1 hetes kúrát...ordibál a pocak 😂 én az a típus vagyok akit nem zavar mert olyankor fuldoklok a nevetéstől.Én 100%-ig biztos vagyok abban hogy a sok rost és ezzel együtt az alacsony CH tartalom a ludas mert eddig nem nyavalygott mostmeg minden szarért csak morog,jajgat...hát tutira 2 különböző személy vagyunk.Szülésnél nem hisztiztem ennyit mint amennyit most művel a hasam. 😂
2021. okt. 3. 13:39
 14/15 anonim válasza:
Nekem is sajnos ez a problémám! Igaz én vettem be hasfogót meg lopediumot mert jöttem ismerősömhez és stresszes helyzetre nekem hasmenésem is van! És itt nem szeretnék ez miatt WC-re menni akkor lehet most nálam ez miatt van
2022. nov. 12. 22:54
 15/15 anonim válasza:
Ugyanez, harmadik hónapja. Vizsgálatról vizsgálatra megyek. Volt már több labor, székletvizsgálat, uh, CT. Most lesz majd tükrözés.
2023. márc. 29. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!