Miért fogyok állandóan?
19/F vagyok, 60 kiló 180 cm-rrel.
Próbálok hízni, többet enni olykor beválik, de sokszor az van, hogy fogyok. Pl tegnap voltam 60.9 most meg már 60.2
Nincs pajzsmirigy problémám., mert annak más tünete is van, de mi lehet a gond? Vagy ez NORMÁLIS?
Életembe sosem voltam több 65 kilónál, de ez az állandó fogyás mitől lehet? Valami betegség, vagy egyszerűen ilyen alkat vagyok?
(mellesleg nem sportolok semmit, ezért is fura....)
Mindkettő lehet. Lehet, hogy betegség, de lehet, hogy csak ilyen az alkatod.
Az, hogy tegnap 60,9 voltál, nem jelenti, hogy ma is annyinak kell lenned. Ugye pár dolog kijön a szervezetedből [jó esetben], ami befolyásolhatja a súlyod. Még a vizelet is.
De milyen betegségtől? Már ha attól van.
Amúgy mindíg ez volt hogy csak tényleg sok evéstől tudtam hízni valamennyit, de le is megy....mármint nem gyorsan de apránként...
Pajzsmirigy is lehet, attól mert még más tüneted nincs. Vagy orvos mondta?
Egyébként anyagcsere kérdése. Lehet, hogy nálad ez normális.
Fiú vagy vagy lány?
19 éves vagyok fiú, 60 kilóval.
Ahm orvos azt mondta h fogyás pajzsmirigy túlműködésnél lehet de akkor jelentkezett volna a dülledt szem is az meg egyáltalán nincs...így mondta h nincs pajzsmirigy problémám.=/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!