Káros a szervezetre a napi 1 energiaital (burn)?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 16:38
2/7 anonim válasza:
Attól függ!! Egyrészt mennyi idős vagy, mert a gyerekeknek, kamaszoknak káros. Felnőttnek nem, mert gyakorlatilag úgy hat, mint a kávé. Azonban, ha közben napi több adag más koffein tartalmú italt is fogyasztasz, akkor káros!
3/7 A kérdező kommentje:
24 éves nő vagyok. Igazából csak az íze miatt iszom, nem leszek tőle energetikusabb. Kávét nem iszom.
2012. szept. 30. 16:41
4/7 anonim válasza:
lényegtelen az energiaital márkája..ugyan úgy káros egy Kobra mint egy Monster vagy egy Burn...
Személyes tapasztalat: Tesóm egész nyáron napi 2-3 dobozzal megivott aztán arra vetette magát, hogy nem fog inni..aznap mikor elkezdte úgy elkezdett fájni a feje, majd megőrült..vett be gyógyszert de szart se ért.. hoztam neki egy energiaitalt egyből jobban lett... Koffeinfüggő volt.. de már nem nagyon iszik csak néha..
Ártalmas..többet árt mint használ..
5/7 anonim válasza:
nem a koffein ízét érzed, hanem a cukros aromásított lének amit úgy találtak ki, hogy itassa magát.koffein tartalma 1 kávénak biztosan megfelel, 2 nél nem hinném, hogy több. ha nem érdekes a koffein tartalom, akkor válts át másra, illetve szerintem a víz a legmegfelelőbb, mert a üdítők sok cukor és egyéb adalék tartalma nem jó.
7/7 anonim válasza:
Nagyon káros.
Csak ennyit mondok.
Ha akarjátok, akkor kifejtem részletesen is. De nincs értelme.
Az energiaitalok minden egyes cseppje méreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!