Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Még mindig vannak bizonyos...

Még mindig vannak bizonyos ételek amikhez nem merek hozzányúlni. Fog ez változni még?

Figyelt kérdés
Enni se mertem, na jó, nem is merek néha, de most már kezd javulni a helyzet, megmondják mit és mennyit egyek... De például a fehérlisztes dolgokat, édességeet meg még egy csomó kaját nem merek enni. Kaptam ajándékba egy tábló csokit, 2 hét vívódás után megettem belőle 3 kockát, és így is rosszul voltam tőle...
2012. szept. 29. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne harcolj ez ellen! Nagyon is jó, hogy véletlenül sem eszel szemetet!
2012. szept. 29. 16:26
 2/2 anonim ***** válasza:
te most anorexiás vagy, orthorexiás, vagy egyéb bajod van? bár ettől függetlenül nem tartom egészségesnek a hozzáállásodat. persze, ne együnk szemetet, ez rendben van, de egy tábla csokoládétól az égvilágon semmi bajod nem lehet. ehhez képest 2 hétig vívódni rajta elég érdekes dolog...
2012. okt. 29. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!