Még mindig vannak bizonyos ételek amikhez nem merek hozzányúlni. Fog ez változni még?
Figyelt kérdés
Enni se mertem, na jó, nem is merek néha, de most már kezd javulni a helyzet, megmondják mit és mennyit egyek... De például a fehérlisztes dolgokat, édességeet meg még egy csomó kaját nem merek enni. Kaptam ajándékba egy tábló csokit, 2 hét vívódás után megettem belőle 3 kockát, és így is rosszul voltam tőle...2012. szept. 29. 10:20
1/2 anonim válasza:
Ne harcolj ez ellen! Nagyon is jó, hogy véletlenül sem eszel szemetet!
2/2 anonim válasza:
te most anorexiás vagy, orthorexiás, vagy egyéb bajod van? bár ettől függetlenül nem tartom egészségesnek a hozzáállásodat. persze, ne együnk szemetet, ez rendben van, de egy tábla csokoládétól az égvilágon semmi bajod nem lehet. ehhez képest 2 hétig vívódni rajta elég érdekes dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!