Hogyan tudnék hízni? 20/L
Figyelt kérdés
Nagyon vékony alkat vagyok(170 cm és 54 kg), abszolút nem vagyok elégedett a testemmel, amiben nagy mértékben szerepet játszik a súlyos önbizalomhiányom.A legrosszabb az, hogy az utóbbi időben a családom is egyre jobban bánt azzal, hogy mennyire anorexiás vagyok, ami még inkább az önértékelésemet rombolja.Hiába mondom nekik, hogy nem vagyok az, ők csak állandóan azt hajtogatják, hogy ez a vékonyság már nem normális és folyton azt hiszik, valami betegség lehet a háttérben.Tudom magamról, hogy sovány vagyok, de soha nem éheztettem magam, és nem látom kövérnek magamat.Elsősorban karra és lábra szeretnék hízni, mert a csuklómon nagyon durván kilátszik a csontom ezért nem is szeretem nagyon mutogatni.A lábamon pedig a térdemmel nem vagyok elégedett, mert ott is eléggé kilátszik a térdkalácsom, ezért a rövidnadrágok se állnak jól.Az a baj, hogy nem bírok sokat enni, és ha mégis akkor, az a hasamon látszik meg és nem a karomon meg a lábamon.Arra lennék kíváncsi, hogy evésen kívül hogyan tudnék hízni?Úgy irigylem a húgomat, igaz ő is vékony alkatú, de legalább nem látszanak ki a csontjai és vastagabb a combja és a keze is. Én is ezt az alkatot szeretném elérni, a kérdés, az hogy hogyan?Valaki tudna nekem segíteni?2012. szept. 14. 14:00
1/1 anonim válasza:
Sportolj, az meghozza az étvágyat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!