Hogy tudnék hízni?
Nagyon vékony vagyok, és ezért csúfolnak is.. (155-57cm, 35-37kg) a testsúlyom mindig ingadozik.. egyszer épp hogy 35kg vagyok, valamikor pedig 37.. rendesen eszek, meg minden, reggelizek minden reggel, ebédelek is egy nagy tányér levest, és másodikat, 4óra után is szoktam amikor anyukám haza jön, meg még vacsorázok is. a bnőm 44 kg, és 165 cm, és ő sokkal kevesebbet eszik. Tudom, hogy ez genetika, mert apukám is ilyen.. de én hízni szeretnék valahogy.. mit csináljak?:|
13/L
Ezek mind egészségtelen kaják, kivéve a magvakat. Ezzel csak ártassz magadnak. Egyél naponta hatszor, mindig ugyan akkor. Mondjuk 3 óránként, és mindig csak annyit, hogy tudj enni normálisan a következõ étkezéskor is. Fogyassz fehér húsokat, rizst, esetleg fõtt krumplit, hüvelyeseket, sok zöldséget (brokkolit, zöldbabot, spárgát Pl), zabpelyhet, gyümölcsöt, teljeskiõrlésû lisztbõl készült kenyeret, tésztát, tejtermékeket. Igyál sok vizet, akkor is ha nem vagy szomjas. És csak szénsavmentes vizet. 1L/20 testsúly kg. Mellette pedig tornázz kis súlyokkal rendszeresen.
Ha ezektõl nem hízol, akkor betegség áll a háttérben (pajzsmirígy, ételalergia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!