Nagyon vékony vagyok.153 cm lehetek kb. és 33 kg. Miért?
Nos.Étvágyam nincs. van hogy eszek gyümölcsöt,kiflit/zsemlét és édességet meg esetleg ilyen hülyeséget..
Szeretnék csőnadrágot viselni,de vékony a lábam..meg mindenem...
Mit tehetek? szedtem vitaminokat étvágyjavítót..de semmi nem segített.VALAKI SEGÍTSEN! hízni akarok!!!!!!
Elmehetsz dokihoz ha nagyon úgy érzed ez rendellenes, de szerintem most pont egy olyan időszakban vagy így tízenévesen amikor a teste az embernek változik, és rengeteg hormon ugrál össze vissza. Ha rendesen, egészségesen táplálkozol (sovány hűsok, sok zöldség és gyümolcs, összetett szénhidrátok), és amúgy egészségesnek érzed magad, akkor nem kell emiatt izgulni nagyon, mert az is lehet hogy többet eszel mint te gondolod, csak a kalóriák meg a centik most még a magasságodra mennek, nem a körfogatodra...Egy 13 éves, 153cm-es emberkének teljesen más a normál adag mérete mint egy 40 éves 180cm es embernek. Én orvosi ok nélkül nem szórakoznék étvágyjavítóval, sem pedig tömném a fehérkenyeret, mert még többet árt mint használ.
Meglátod pár év múlva kialakul, kifejlődik rendesen az anyagcsere háztartásod, és nem kell azon gondolkoznod hogyan szedj fel pár kilót, menni fog az magától is. Türelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!