A növekedési hormonok segíthetnek abban hogy magasabb legyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék nőni még egy 10cm-t 180 cm vagyok de úgy érzem hogy sokkal jobban érezném magam magasan. 17/F2012. aug. 28. 14:43
11/14 A kérdező kommentje:
Mivel varázsolni nem tudok ezért ha nem tudtok jobba, akkor nem tudom mi legyen...
2012. aug. 28. 15:21
12/14 anonim válasza:
Nézesd meg a gerincedet, hogy elcsontosodott-e már benne minden, ami egy felnőtt embernél el van. Mert ha igen, akkor nincs esélyed hormonnal sem nőni. Ha nem, akkor meg azt jelenti, hogy valószínűleg alapból is nősz még, azért nem zárultak le a dolgok.
13/14 anonim válasza:
Pontosan azt kell csinálni amit a 12-es írt. Hormont meg úgyse fogsz kapni arra ne is számíts. Vagy nősz még alapból vagy meg kell békélned ezzel a magassággal.
Mellesleg nem értem mi ezzel a baj, szerintem ez pont egy jó magasság, ha fizetnének se lennék 190cm.
14/14 anonim válasza:
Pff én 16 évesen vagyok 162 és te 180-ról akarsz nőni? Ne legyenek már az emberek telhetetlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!