Növekedési hormon serkentő szerek hatnak?
Orvos írta fel? Ha nem, akkor ne szedd. Én orvos által írt hormonokat sem mernék beszedni,mert az orvosok a 300 hormonból csak a felét ismerik. Ha belenyúlnak az egyikbe, nem lehet tudni, milyen folyamatokat indít el.
Viszont, az ember mindig magasabbra nő mint a szülei. A sok mozgás, a minőségi ételek és a sok alvástól nőnek az emberek.
A minőségi kaja, nem a sok nasi, chips, csoki, sült krumpli, hamburger, hanem a hús, a főzelék, a gyümölcs, zöldség.
Pl-ul a kosarazás, kézilabda stb sportok segítenek nyúlni, nőni.
nem akarok beleszólni, de szerintem ne szedj ilyeneket:S inkább legyél kisebb, mint hogy azoktól a serkentő szerektől bajod legyen...
ahogy már írták, étkezz egészségesen, kosarazz vagy ilyenek, attól is lehet nőni...sőt, még nagyon fiatal vagy, nőni fogsz tuti:)
most gondolj bele...csak azért kockáztatnál, hogy magasabb legyél, és még lehet, hogy nem is használ...
szerintem ne használd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!