Megettem egy doboz Carte Dor somlói galuska jégkrémet. Nem vettem észre, hogy alkohol van benne. Berúgtam?
Gondoltam jó lenne ebben a melegben...de rosszul választottam, mert alkoholtartalma van, ráadásul nem is ízlett...de ha már megvettem, úgy voltam vele, hogy megeszem.
Az van ráírva 0.2 tf% alkohol, ez nem tudom mit jelent, de szédeleg a fejem. Nem szoktam alkoholt inni...és nem is szabadna!
Belehet rúgni ennyitől? :S
"Azt hiszem ez jó lecke, hogy ne zabáljak fel többet egy doboz jégkrémet, pláne nem olyat ami nem is ízli, és tiszta pia."
Tiszta piaXD Vicces vagy, nem kell itt melodrámázni, ha kint hagysz egy doboz baracklevet felbontás után a konyhaasztalon nyáron egy fél napig nagyjából magasabb lesz annak is az alkoholtartalma az erjedés miatt. Csak ne zabálj össze mindent.
Tudom, persze.
Sajnos édességekkel vigasztalom magam, egyéb okok miatt..
Tisztában vagyok vele, hogy nem tesz jót, de olyan már, mint valami drog.
Hát ez k*rva jó, ugye csak kamu kérdés?? :DD
Öcsém..
Nem kamu.
Tényleg becsiccsentettem tőle, de pár óra múlva elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!