Szetrox kérdése:
Melyik fajta sörök készülnek hozzáadott cukor nélkül?
Figyelt kérdés
melyik sörökhöz nem adnak a főzési folyamat során vagy a végén cukrot? ugyanis a régi sörfőzőmesterek nem ismerték a cukrot, viszont sokan manapság úgygondolják hogy cukorral gyorsíthatják az erjedést(ami részben igaz) és így jobb minőségű sört érhetnek el(na ez nem nagyon stimmel). köszi a válaszokat:D2012. aug. 13. 23:19
1/2 anonim válasza:
A bolti sörök 90%-ában biztos nincs hozzáadott cukor (olvasd csak el az összetevőknél), csak 1-2belga sörkülönlegesség tartalmaz hozzáadott cukrot de szerintem a mindenféle narancsos citromos stb pancsokban is van.
2/2 A kérdező kommentje:
igen ebben van valami, de félek csak akkor nem írják rá ha nem a főzés legvégén adják hozzá. na mindegy köszi azért megmaradok a sörnél mindenáron:D:D
2012. aug. 16. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!