Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek h kevésbé hasson...

Mit tegyek h kevésbé hasson az alkohol?

Figyelt kérdés

bocsi nem igazán ebbe a téma körbe illik.

szóval hogy az a helyzet hogy nem szoktam gyakran inni, de ha iszok már 2-3 kortytól is totál kikészülők, meg nemtusdok menni meg földön fekszem, míg más 5x annyit iszik és tudmég menni és nem nagyon hat rá. vagy azért mert nem szoktam gyakran inni? vagy ezt lehet szabályozni vagy hogycsinálják?

2012. márc. 11. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
zsíros ételeket kell előtte enni. Szóval éhgyomorra sose igyál, mert az tuti kiüt, valamit egyél előtte, és ha lehet közben is.
2012. márc. 11. 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Egy kiskanálnyi disznózsírt egyél előtte,tudom nehéz,de nálam mindig beválik.
2012. márc. 11. 13:17
 3/12 anonim ***** válasza:

tele hassal kell menni piás buliba,jó előtte 1-2 banán is.....olvass utánna

ha másnapos vagy,legjobb a Balfi ásványvíz,ahazai piacon annak a legnagyobb magnézium tartalma,mivel az alkohol "kiégeti" a szervezetből az ásványi anyagokat,jobb azt mihamarább pótolni,tehát másnap sok folyadék,ásványianyag-utánpótlás

2012. márc. 11. 13:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Ne igyál, vagy köpd vissza az üvegbe, mint vmi béna filmben amit láttam vmikor... :D

Én is meg tudnám számolni 2 kezemen, eddig hányszor voltam részeg így harminc körül, de én is fejreállok már 2 üveg sörtől, vagy félüveg bortól, vagy egy deci pálinkától de attól elég csúnyán.

Igaz sokáig nem tart a hatása max egy másfél óra.

Ami totál kiüt az a whisky, nah abból elég 4 deci és fél napig nem térek magamhoz.

2012. márc. 11. 13:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne igyál annyit. Ez a legtutibb tipp.
2012. márc. 11. 13:21
 6/12 anonim ***** válasza:

- egyél előtte valami "töményet", pörkölt, kenyér, hamburger stb

- rendelj mindig vizet és alkoholt párhuzamosan

- csak gyenge italokat fogyassz, lassan kortyolgasd, és amikor érzed, hogy zsongat, hagyd abba és igyál rá sok vizet...amikor múlik a pörgető hatása akkor kortyolj rá kicsit...

enyhék pl. rozé, sör, vagy pl kikérsz egy vodkát meg egy red bullt - meg egy poharat jéggel így magadnak mixelheted (kevés vodka, sok red bull)

- soha ne rendelj olyan koktélt amiben többféle alkohol van, pl long island stb.

- ne keverd az italokat

2012. márc. 11. 13:29
 7/12 A kérdező kommentje:

aha értem köszi:)

htá akkor elég rosszul csináltam, mert elötte semmit nem ettem, meg nem fokozastossan ittam hanem egyszerre sokat.

2012. márc. 11. 13:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne igyál. Van értelme?

Amúgy most akkor 2-3 kortyot ittál, vagy sokat?

2012. márc. 11. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem egyformán bírja az emberek szervezete. Azt olvastam, hogy adottság is ki mennyire bírja. De valóban ne igyál üres gyomorra és igyál sok sok vizet közben, előtte, utána...
2012. márc. 11. 13:50
 10/12 A kérdező kommentje:
hát ahhoz képest h a többiek amennyit ittak ahhoz képest kevesset, pálinkát ittam többet meg pezsgőt. mást nemis nagyon meg pici bort
2012. márc. 11. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!