Ha valakiben hamarabb hat az alkohol, akkor annak kevésbé egészségtelen a piálás?
Nem feltétlenül. Ha valaki hamar berúg, akkor annak más oka lehet. Például nem evett vagy ideges volt. Ilyenkor hamarabb hat az alkohol. Nálam sokszor volt ilyen, de mostanában meg nem bírok berúgni semmitől. ^^ Egyébként 22 éves fiú vagyok.
Bár gondolom, hogy csak "hasraütés" volt a sör száma, de elmondanám, hogy például 6 liter sör megivása az alkoholtól függetlenül sok, mert ennyi folyadékmennyiség alkoholmentesen sem kedvez a szervezetnek. (Túl sok a jóból.) Ne sörrel akarjatok berúgni, ha az cél. ^^
Az idegességnek meg a vérnyomáshoz lenne köze? Vagy mihez?
Rólam lenne szó, tegnap nyugis voltam, nem iszom olyan régóta vagy gyakran, de azért szoktam és 3 sör után már elég jó kedvem volt.
Ez csak attól függ ki menyire van hozzá szokva az alkoholhoz, a kezdő piások 1 pohár sörtől is elszállnak, a kemény alkeszok 1 üveg vodka után is talpon vannak.
Az hogy így kevésbé egészségtelen barom'ág.Minél többet iszol annál jobban megszokod és akkor már neked is 12 sör kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!