Hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Na szóval..fogyni szeretnék mert szerintem kövér vagyok. A barátaim mindig azt mondják hogy jó alakom van, sőt híznom kéne, de csak hogy megnyugtasanak. Decemberben leszek 14. 170 cent magas, 50,5 kiló nehéz vagyok. A mell-derék-csípő arányaim centiben: 90-63-82. Már egy éve vega vagyok, ez azt jelenti, hogy se hús, se tej, se tojás, csak hal.2012. aug. 21. 12:39
1/6 A kérdező kommentje:
ha kell küldök képet.
2012. aug. 21. 12:52
2/6 anonim válasza:
Ha szerinted kövér vagy, keress fel egy pszichológust.
3/6 A kérdező kommentje:
minek nekem agyturkász? ő nem ad fogyási tanácsokat.
2012. aug. 21. 13:00
4/6 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nagyon nagy hülyeség a vegetarianizmus. Te meg nem kövér vagy hanem túl sovány. Igaza van a barátaidnak és én is azt mondom, hogy hízzál inkább.
És nekem elhiheted, hogy nem csak megnyugtatni akarlak, mert nem is ismerlek.
5/6 anonim válasza:
nyugodtan lepontozhatsz. de attól még nem fogynod kell, hanem egy pszichológus, aki elmondja, hogy mitől érzed úgy, hogy kövér vagy. Mert nem vagy az, sőt, lassan alultáplált.
6/6 anonim válasza:
Tényleg vékony vagy, nyugi!! Nem hogy leadnod, felkéne szedned!Ilyen magassához ,beírtam egy kalkulátorba és 63 kiló lenne az ideális!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!