Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet? (lent bővebben)

Mitől lehet? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
akármit eszek elkezd émelyegni a gyomrom,főleg este fele és olyan hányingerem van hogy néha odáig is eljutok hogy kidobjam a rokát.ma pl nem is ettem még semmit csak ittam egy narancsos üditőt és mire haza értem a boltból mehettem a wc-re és kirókáztam.ma bajom van?
2009. júl. 23. 09:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő vagy? Hány éves? Mióta tart?
2009. júl. 23. 09:52
 2/9 A kérdező kommentje:
nő vagyok pár napja kezdödött.eddig mindig este jött rám na meg persze ma reggel.:(
2009. júl. 23. 09:54
 3/9 A kérdező kommentje:
20 éves
2009. júl. 23. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
menj el a háziorvosodhoz vagy gasztroenterológushoz. sok mindentöl lehet....
2009. júl. 23. 09:55
 5/9 A kérdező kommentje:
épp nyaral a doki más orvoshoz meg nincs időm elmenni mert dolgozok
2009. júl. 23. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
mindenképpen doki! ez lehet terhesség, epe, stressz, a melegtől...stb. rengeteg dolog okozhatja.
2009. júl. 23. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Orvoshoz el tusz menni úgy is, hogy késő délután az ügyeletre!

Ha nincs kizárva a terhesség lehetősége, akkor azért csinálj egy terhességi tesztet.

Ha gyomorrontásra gyanakodsz (és nem vagy terhes), akkor este hajts le egy kupica pálinkát, fertőtleníti a gyomrodat, tuti biztos!

2009. júl. 23. 10:32
 8/9 A kérdező kommentje:
nem bírom az alkoholt.ittam multkor egy fél pohár sört(kb fél doboz)és olyan rosszul lettem tőle,felpuffadtam és émelyegtem tőle.alkohol tartalma 0.5% volt és kikészitett.a pálinka szóba sem jöhet.
2009. júl. 23. 11:30
 9/9 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen, egyik este baromi szomjas v oltam, ittam egykis kólát, majd 10 percen belül mehettem hányni. majd ittam megint, azt megint jött a hányás. ígyhát inlább nemittam, gondoltam majd holnap reggel. eljött a reggel, már kib.szott szomjas voltam, ittam egy kis vizet, hát, mehettem megin hányni. tele lett a tököm és elmentem háziorvoshoz aki aztmondtam gasztroenteritiszem van (ez vmi bélfertőzés) adott antibiotikumot és ennyi. a gyógyszert nem szedtem be, mivel nemnagyon szoktam gógyszereket szedni, helyette diétáztam, csináltam forralt vizet, és azzal próbálkoztam, az elején még nem tolerálta annyira de később már befogadta, estlre már ettem egykis fűtt krumplit is, másnapra megmár ettem simán, csak nem sokat, harmadnapra meggyógyultam.
2009. júl. 23. 12:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!