Szója liszttel vagy szója izolátummal növelhetem a sütik, tészták fehérjetartalmát?
Figyelt kérdés
Szójaliszt:
Szója izolátum:
(90 gr fehérje, 1 gr szh, 1 gr zsír - ilyenem van itthon, rajta van)
A teljes felhasználandó lisztmennyiség 15-20%-át cserélném ki. (pl. 12 liszt: 10 dkg tönkölyb., 2 dkg szója .....)
2012. aug. 17. 14:32
2/3 A kérdező kommentje:
Okés, köszi!:)
Maradok egyenlőre akkor a szójánál, mert az allergia miatt lassúbb az anyagcserém és az kicsit gyorsítja:)
Legközelebb megnézem ezt az élesztőpelyhet is a bioboltban!:)
Köszi!:)
2012. aug. 17. 18:43
3/3 A kérdező kommentje:
És sárgaborsó-liszttel?
Az is pici zsír, sok fehérje, alacsony szh tartalom.
Vagy annak van mellékíze?
2012. aug. 23. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!