Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a szója mellékhatás?

Mi a szója mellékhatás?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha szóját esznek a férfiak megnőhet tőle a mellük.Ez a nőkre is igaz vagy a plusz női hormon már nem befolyásolja a női mell méretet?

2012. máj. 21. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez a világ legnagyobb baromsága :D

Barátnőm már vagy 4 éve vega, mindent szójával pótol. Jelentem nincs nagyobb melle mint 4 éve :D

2012. máj. 21. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyik nap néztem 1 csokit és abba volt szója és akkor mondtam a csajnak akié a csoki volt hogy úgytom attól nő az ember melle és a mellette ülő csaj kérdezte hogy tényleg így van e és ezért tettem fel a kérdést :D
2012. máj. 21. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb kapható szója GMO-s.

A plusz női hormon befolyásolja a nők mellméretét és felelős a férfiak elnőiesedéséért is.

Tehát ez nem városi legenda, csak kissé át van értelmezve.

Csak szója evéstől nem fog nőni a mell.

Miómásoknak nem ajánlott a szója fogyasztása.

2012. máj. 22. 08:26
 4/4 anonim válasza:

A szója egy egészséges étel. Nagyon sok fehérjét tartalmaz, ezért hetente 1-2 alkalommal fogyasztható belőle. Úgy képzelem el a fogyasztást, hogy a szójakockából csinálok pörköltet és abból eszek egy jó adagot. Vegetáriánusok nagyon jó tápláléka. Szójából készült "tofu", túró helyett, sajt helyett. Nagyon finom!

Mellékhatása: kiütések, fejfájás, bőrviszketés. Ennyit ismerek.

2012. máj. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!