Mi lehet a baj? Hétfőn feltétlenül menjek orvoshoz?
Másfél hete nincs étvágyam.Az elején úgy volt,hogy egyik nap nem volt,két napig igen,aztán megint nem,összevissza.Ment a gyomrom is néha,de az is csak pár naponta és egy nap maximum kétszer.Tegnap viszont nagyon el kezdett fájni a gyomrom és semmit sem tudtam megenni,mert akármire gondolok,mindentől hányingerem van.Nem kívánok semmit.Pirított kenyeret ettem tegnap is és ma is meg jó sok teát ittam.Ma este ettem két szelet citromot,cukor nélkül,mert nagymamám szerint az is lehet a gond,hogy nincs savam és amiatt nincs étvágyam.Én már arra is gondoltam,hogy gyomorgyulladás.Ma délután úgy éreztem,mintha lázam is lenne,de nem mértem meg.Mi lehet a baj?
Már soványodtam is két kilót.:/
16/L
A citromnak annak ellenére, hogy savanyú, lúgosító hatása van, így savhiányra nem biztos, hogy megfelel.
A testsúlyod, testmagasságod mennyi Hányingered is van??
És ez előtt normálisan ettél? Mert most kórosan sovány vagy.
Mondjuk az 51 kiló, az még az alsó határon van.
Ha esetleg lázad lenne, akkor irány az ügyelet, ha nem, és nem múlnak tünetek a hét elejéig, akkor irány a körzeti orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!