Mitől lehet az, hogyha egy embernek egy kb.2cm-es nagyon kemény fájdalmas gubó szerűség nő a két fél feneke közti csíkban a végbélnyílás fölött? Feltétlenül muszály orvoshoz fordulni? Egyszer már elmúlt de megint visszajött.
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 12:03
2/8 anonim válasza:
Téged se az eszedért fognak ellopni. Hát szerinted????
4/8 anonim válasza:
Nemcsak aranyér lehet, bár az is esélyes. Nekem pl. már volt olyan szőrtüszőgyulladásom éppen az említett helyen, hogy mogyorónyi, gennyes göb nőtt oda. Járni is alig tudtam, hát még ülni! Sebészetre mentem, mert azt hittem, hogy aranyér, erre a doki nekiesett, kinyomkodta, lefertőtlenítette. Azt mondta, nem ritka az olyan helyeken, ahol a szőrtüszőt állandó dörzsölés éri, nem kell miatta aggódni. Mindenképpen menj orvoshoz, majd ő megmodja, hogy mi ez. JObbulást!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válsszokat. Nagyon sokat segíttek. Milyen orvoshoz kell fordulni? Elég a háziorvos is vagy urulógus kell? A másodiknak üzenem, hogy ha még nem találkoztam vele honnan tudhatnám hogy mi az? Azért kérdeztem meg.
2010. máj. 27. 13:20
6/8 anonim válasza:
Háziorvos először, majd ő ad beutalót a megfelelő helyre.
7/8 anonim válasza:
12:42 vagyok. Sebészetre mehetsz azonnal, nem kell beutaló és akár aranyér, akár gyulladt szőrtüsző vagy egyéb, el tud látni. Akkor minek a háziorvosnál is sorbaállni?
(Végbélnyílás körüli problémákkal egyébként sem foglalkozik az urológus)
8/8 anonim válasza:
Hogy jöttél rendbe? Elmentél orvoshoz? velem ugyanez van most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!