Férfiak! Titeket nem zavar a végbélnyílás körüli szőrzet székeléskor?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, mert sokszor marad egy kis csimbók a szőrön, amit nehéz kitörölni. Nem tudom mi a megoldás, mert szőrteleníteni nem akarok, mivel akkor gondolom másutt is kellene, hogy egységes legyen.
A kérdés teljesen komoly!
2010. júl. 31. 23:39
2/29 anonim válasza:
Borotváld és a gondjaid megszűnnek.
3/29 anonim válasza:
Szerintem alapjában véve ha jól kitörlöd akkor nem marad ott semmi.
Nekem általában nem szokott ilyen baj lenni, de fürdésnél meg lehet mosni rendesen, hogy ne legyen ott semmi.
FR
4/29 anonim válasza:
Mi a bajod a betyárkörtével vagy a csibésztallérral? :)
Én jó alaposan ki szoktam törölni és akkor nincs ilyen gondom. De ha ennyire zavar, szereltess be egy bidét.
5/29 anonim válasza:
Őskori katonaszokás: a segget minden használat után törölni, és megmosni. Ha nincs más eszköz, akkor köpj papírzsepibe, és azzal. Ha kell, akkor akár kétszer is. Majd egy szárazzal. Nem fog viszketni egész nap. A nyál fertőtlenít.
6/29 anonim válasza:
Bocs, hogy közbeszólok csaj létemre, de nekem is nagyon szőrös a s*ggem (sajnos), de még egyszer se maradt rajta sz*r... Tudni kéne használni a WC papírt, drágáim VAGY ha az nem megy, akkor lehet ám kapni nedves törlőkendőt VAGY ha azt túl "puccosnak" tartja valaki, akkor meg is lehet mosdani nagydolog után vízzel-szappannal (csak mondjuk ha az emberre munkahelyen / suliban jön rá, akkor ott elég megoldhatatlan.)
7/29 anonim válasza:
hát én borotválom úgyhogy nincs ilyen gondom, na meg sokkal jobb érzés így szőrtelenül...
8/29 anonim válasza:
OFF
Megnézném 23:57 arcát, amikor 23:59 hozzászólását olvassa :) :)
ON
9/29 anonim válasza:
23:57 vagyok.....hát elolvastam..:|||||||| fhuj:S nem hittem h ien sok majom van:D:D jo bocs.de ez gusztustalan h azt kérdezi h mit csináljon ha szardarab lőg a seggszőrén...basszus a kutyámnak(yorki) van "ien problémája" mivel ott a szőre és beleragad,de megoldom neki gumikesztyűvel,megmosom a bidébe a seggét:) pici szerelmem:) hogy szeretemm<3;)
10/29 A kérdező kommentje:
És hogyan borotváljam? Nem látok el odáig, és mi van akkor a többi szőrzettel? Legyen ott egy csupasz kör? Ja és rendesen kitörlöm, de hasmenéskor, vagy nagyon kemény székletnél gond van.
2010. aug. 1. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!