Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfiak! Titeket nem zavar a...

Férfiak! Titeket nem zavar a végbélnyílás körüli szőrzet székeléskor?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, mert sokszor marad egy kis csimbók a szőrön, amit nehéz kitörölni. Nem tudom mi a megoldás, mert szőrteleníteni nem akarok, mivel akkor gondolom másutt is kellene, hogy egységes legyen.

A kérdés teljesen komoly!

2010. júl. 31. 23:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagd rovidre.
2010. júl. 31. 23:42
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Borotváld és a gondjaid megszűnnek.
2010. júl. 31. 23:43
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapjában véve ha jól kitörlöd akkor nem marad ott semmi.

Nekem általában nem szokott ilyen baj lenni, de fürdésnél meg lehet mosni rendesen, hogy ne legyen ott semmi.

FR

2010. júl. 31. 23:43
 4/29 anonim ***** válasza:

Mi a bajod a betyárkörtével vagy a csibésztallérral? :)

Én jó alaposan ki szoktam törölni és akkor nincs ilyen gondom. De ha ennyire zavar, szereltess be egy bidét.

2010. júl. 31. 23:48
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Őskori katonaszokás: a segget minden használat után törölni, és megmosni. Ha nincs más eszköz, akkor köpj papírzsepibe, és azzal. Ha kell, akkor akár kétszer is. Majd egy szárazzal. Nem fog viszketni egész nap. A nyál fertőtlenít.
2010. júl. 31. 23:51
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, hogy közbeszólok csaj létemre, de nekem is nagyon szőrös a s*ggem (sajnos), de még egyszer se maradt rajta sz*r... Tudni kéne használni a WC papírt, drágáim VAGY ha az nem megy, akkor lehet ám kapni nedves törlőkendőt VAGY ha azt túl "puccosnak" tartja valaki, akkor meg is lehet mosdani nagydolog után vízzel-szappannal (csak mondjuk ha az emberre munkahelyen / suliban jön rá, akkor ott elég megoldhatatlan.)
2010. júl. 31. 23:59
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
hát én borotválom úgyhogy nincs ilyen gondom, na meg sokkal jobb érzés így szőrtelenül...
2010. aug. 1. 00:01
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

OFF

Megnézném 23:57 arcát, amikor 23:59 hozzászólását olvassa :) :)

ON

2010. aug. 1. 00:03
 9/29 anonim ***** válasza:
22%
23:57 vagyok.....hát elolvastam..:|||||||| fhuj:S nem hittem h ien sok majom van:D:D jo bocs.de ez gusztustalan h azt kérdezi h mit csináljon ha szardarab lőg a seggszőrén...basszus a kutyámnak(yorki) van "ien problémája" mivel ott a szőre és beleragad,de megoldom neki gumikesztyűvel,megmosom a bidébe a seggét:) pici szerelmem:) hogy szeretemm<3;)
2010. aug. 1. 00:06
 10/29 A kérdező kommentje:
És hogyan borotváljam? Nem látok el odáig, és mi van akkor a többi szőrzettel? Legyen ott egy csupasz kör? Ja és rendesen kitörlöm, de hasmenéskor, vagy nagyon kemény székletnél gond van.
2010. aug. 1. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!