Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nagyon szőrös férfiak! Nem...

Nagyon szőrös férfiak! Nem zavar a sok szőr, csináltok vele valamit?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, és ki nem állhatom a csupasz pasikat. Az olyan férfiatlan! (Ha számít a véleményem.)
2010. szept. 20. 14:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok NAGYON szőrös, de azért van bőven.

Minek csináljak vele bármit? Engem nem zavar, a páromat sem, a férfiak már csak szőrösek. Aki borotválja, az úgy érzi jól magát, de én beleőrülnék az állandó karbantartásba. Éppen elég a borotválkozás is.

2010. szept. 20. 14:12
 3/11 anonim válasza:
54%
Az én barátom orosz, és nehezen bírja az itteni nyarakat, olyankor mindenhol leszedi a szőrt magáról. (:
2010. szept. 20. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom szőrös és nekem így tetszik. Én sem bírom a csupasz csigákat, egy férfi legyen szőrös, úgy férfias.
2010. szept. 20. 14:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A férjem nagyon szőrös,de nem zavar.Eleinte őt zavarta és igy gyantáztuk neki 2-3x,de már feladta:)
2010. szept. 20. 14:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Engem nagyon zavar,főleg,hogy fizikai munkát végzek és izzadós vagyok.Én is mindenhonnan leszedem és így azért kényelmesebb.
2010. szept. 20. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Az én férjem is szőrös (azért a válla és a nyaka szerencsére nem :=) ). Elfogadom ilyennek, így férfias. Apukám is szőrös volt, lehet, hogy ezért vonzanak a szőrös férfiak.
2010. szept. 20. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem a vállam is a hátam is szőrös

igaz nem fekete hanem szőke

néha eszembe jut, nem örülök neki annyira, de azért annyira nem zavar, hogy ezen keseregjek, vagy leszedessem (bár néha eljátszom a gondolattal)

szal nem a világvége, szimpla genetika

2010. szept. 20. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

Én is viselném ezt a stigmát, de szerencsére a párom gyantázza a hátamat, vállamat én meg férfi testszőrzetnyíróval leszedem a hasamról és a mellkasomról.

Egyébként hányás nélkül nem mehetnék a tükör közelébe sem.

És a páromat nem zavarná, mondta többször is. Engem zavar! Nem vagyok sem meleg, sem metroszexuális, de ápolatlannak, durván parasztosnak éreztem magam szőrösen régen.

2010. szept. 20. 21:54
 10/11 anonim válasza:
50%

szia

szerintem, de ez a saját véleményem - neked kell tudnod éreznek, hogy neked mi a kellemetlen. az én édes kicsi férjem géppel vágja magáról a szőrzetét, a hátán és ahol nem éri el én segítek neki. nekem nagyon tetszik az, hogy ennyire ad magára, szerintem ez igény kérdése.

nekem tetszik, hogy nem izzad, hiszen ha szőrösek vagyunk izzadunk, próbáljuk csak meg megnöveszteni a honalj szőrzetet meghagyni, pikk-pakk izzadunk. mivel a férfiak többségét szőr borítja ők szegények jobban hajlamosak a "szagok fejlesztésére".

így tehát, ha téged zavar, szedd nyugodtan.

2010. szept. 27. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!