Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a borotválástól tényleg...

Ha a borotválástól tényleg nem erősödik a szőr, akkor a férfiak arcán miért nő vissza kb még aznap a szőr?

Figyelt kérdés
hopphopp:)
2011. ápr. 7. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Pont, hogy minél többször borotválva van, annál inkább erősebb lesz és annál hamarabb nő... -_-"
2011. ápr. 7. 16:11
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy "hopphopp"? Ovis vagy még? -.- Egyébként meg a legtöbben éppen azt mondják hogy erősödik. -.-
2011. ápr. 7. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem erősödik akkor se. De aki hülye nyugodtan éljen ebben a hitben.
2011. ápr. 7. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
a szőr folyamatosan nő, ha leborotválod is nő tovább.... ha a lábadat borotválod, akkor is nő rajta tovább.... ez elég hülye kérdés
2011. ápr. 7. 16:21
 5/10 A kérdező kommentje:
ne h már lecsesszetek azért (első kettő) h megkérdeztem:) kíváncsi vagyok ki szerint erősödik, ki szerint nem... sokan mondják h nem és sokan h igen...
2011. ápr. 7. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyiszor írtam ide Spektrum: Tények és tévhitek az egészségről.

Nem erősödik a szőr, nem is tudna hiszen a szőrtüszőt nem ári hatás...a sok hülye elhiszi,hogy erősödik. Valójában a ferde vágás miatt a szőrszál felületet érdesebb lesz, ezért érződik durvábbnak, de ahogy nő, ez elmúlik.

2011. ápr. 7. 16:28
 7/10 anonim ***** válasza:
38%
igaz, hogy nem erősödik, de azért a tények és tévhiteknek se kell mindent elhinni, hallottam én abban már olyan baromságot, h csak fogtam a fejem
2011. ápr. 7. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
ez ezer százalék, hogy erősödik.
2011. ápr. 7. 18:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

hopphopp! húúha, olyan dologra jöttél rá, amire még senki nem gondolt, pedig ez a válasz mindenre!! :O

Anyám, mi köze van a növés gyorsaságának a szőr erősségéhez??

2011. ápr. 7. 22:15
 10/10 anonim válasza:
33%
ne higgy a sok idiótának , igenis erösödik , a bajusz mielött borotválod kis puha , ha egy évig borotválod akármilyen hosszura hagyod , szúrni fog.ENNYI
2011. aug. 3. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!