Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen ételektől tudnék hízni?

Milyen ételektől tudnék hízni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és 40-41 kg.Elég vékony vagyok, még mellem sincs és ez nagyon zavar. Arra lennék kíváncsi,hogy nem ismertek olyan ételeket amitől jobban tudnék hízni,vagy ami csak a mell részre megy?

2012. júl. 27. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne akarj hizni.

Csak legyen még türelmed,és eljön az idő,amikor bombanő leszel!

olyan ez,mint egy hosszú távú befektetés.

2012. júl. 27. 21:31
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi,hogy ezt írtad,de kicsit aggódok a testem miatt,mert még nincs mellem és nem is nő,160 cm vagyok és az osztálytársaim sokkal érettebbek nálam.Kicsit aggódok hogy lesz e egyáltalán mellem..
2012. júl. 27. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Lesz melled :))

Az pedig külön jó lesz,ha kisebb mint a többieké.Gondolj bele,a melleid huszon éves korodban is feszesek lesznek,mig azon társaidé,akiknek már most nagy melleik vannak és kihangsúlyozzák őket,huszon éves korukban majd takargatják,mert lógni fog....max a plasztikai sebész "fiatalithatja" a melleiket.

Ne parázz,minden nőnek kinőnek a mellei idővel.

Az első válaszoló voltam.

2012. júl. 27. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszer alaposan utánanéztem ennek a témának a neten, de nem találtam semmit. Azt írták, hogy aki olyan hajlam, hogy nem hízik, még akkor sem segít, ha minden éjszaka nassol valamit.:/ Egyik barátnőm azt mondta, hogy ő minden este jó tocsogós sültkrumplit eszik, már a hányinger kerülgeti, de ez sem megoldás. Az pedig szerintem nem baj, ha még 13évesen nincs melled. Most nagyon menő lett ez a korai nőiesedés, menstruáció megjelenése már 12-13 éves korban, mindenki várja, pedig szerintem örülj, hogy nem kell még ilyenekkel foglalkoznod. Igaza van az előttem válaszolónak, majd nő neked is:)
2012. júl. 27. 22:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek a kedves válaszokat :)
2012. júl. 28. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:

én is csatlakozom az előttem lévőkhöz

rá érsz még, amikor majd a tested is úgy gondolja hogy érj nővé akkor majd elkezd neked is nőni melled

nyugi nincs már sok idő

addig is élvezd az életed, sportolj, tanulj, szórakozz és egyél változatosan, kiegyensúlyozattan

rizs, krumpli, főzelékek, husok, halak, joghurtok, tej, túró, tojás, vaj, gyümölcs, zöldség, magvak, rozs, barna, tönkölykenyér, aszalt gyümölcs, méz, zabpehely

mindennap egyél meleg ételt is

2012. júl. 28. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:) aranyosak vagytok
2012. júl. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!