Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért jobba növényi eredetű...

Miért jobba növényi eredetű fehérje, mint az állati?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 13:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
A rostokat vidd be zöldségből és gyümölcsből. A növényi fehérjéknek sokkal magasabb a biológiai értéke.
2013. jan. 27. 20:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim válasza:
Egyébként a sport és főként a testépítés témaköre kapcsán tárgyalják és kutatják a leginkább az élelmiszereket. Szóval ne ilyen magazinon felnőtt gizinénikre hallgass, hanem olyanra, aki mozog is :)
2013. jan. 27. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

A növényi fehérjéknek sokkal magasabb a biológiai értéke.


Ezt az állítást mivel tudod bizonyítani? A BV értékkel biztosan nem. Azzal sem, hogy táplálkozás kutató szakik is egyre többet foglalkoznak a szója, és a glutén emberi szervezetre gyakorolt káros hatásaival?!?


Tehát én szívesen olvasnék valami jót is a szója, meg a búza protienekről. De ne azt, hogy a csajoknak jó mert fogyni fognak, meg hogy magas az arginin tartalma?

2013. jan. 28. 05:53
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!