Létezik az, hogy a barátnőmnek 2 havonta van széklete?
Barátnőmmel 5 éve vagyok lassan együtt és feltűnt, hogy amikor együtt vagyunk, nem nagyon látogatja a mellékhelységet. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy átlagosan 2 havonta van széklete. Van-e ilyen, lehetnek-e ennek egészségügyi következményei? Mert megmondom őszintén, én még ilyet nem hallottam...Kicsit izgulok érte.
Legyetek szívesek, csak komolyak válaszoljanak. Köszi
Nekem 4 évig volt ilyen problémám. Volt olyan hogy 2 hétig nem voltam wc-n. De mondjuk ez lelki okok miatt volt. A suli matt, és azon belül csak a matek miatt, mert nem ment. És ha két hét után ráültem a wc-re, akkor se nagyon tudtam, mert szorulásom volt. Lehet hogy a barátnődnek is lelki okok vannak a háttérben. Nekem, miután leérettségiztem és nem volt több matekóra elmúlt az egész!!! Azóta naponta látogatom a mellék helységet. :)
A 2 havonta egyszer dolog viszont szerintem lehetetlen. De a 2 hét nem wc-ézést azt én tanúsíthatom!! Ilyen tényleg van sajnos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!