Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Létezik az, hogy a barátnőmnek...

Létezik az, hogy a barátnőmnek 2 havonta van széklete?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 5 éve vagyok lassan együtt és feltűnt, hogy amikor együtt vagyunk, nem nagyon látogatja a mellékhelységet. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy átlagosan 2 havonta van széklete. Van-e ilyen, lehetnek-e ennek egészségügyi következményei? Mert megmondom őszintén, én még ilyet nem hallottam...Kicsit izgulok érte.

Legyetek szívesek, csak komolyak válaszoljanak. Köszi

2012. júl. 23. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
élettanilag szerintem nem lehetséges.
2012. júl. 23. 23:05
 2/13 anonim válasza:
Én valószínűbbnek tartom, hogy akkor megy el, amikor nem vagy vele. Én is így voltam a barátommal, nem nagyon mertem elmenni wc-re, mikor együtt voltunk, mert nagyon cikinek éreztem, hiába nem kellett volna. Esetleg jelezd felé, hogy téged nem zavar, és hogy tisztában vagy vele, hogyan működik az emberi test mindkét nem esetében. Elég kellemetlen órákon keresztül hascsikarástól szenvedni...
2012. júl. 23. 23:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges. És ők is finganak. Mondjad meg neki, hogy ezt is tudod.
2012. júl. 23. 23:19
 4/13 A kérdező kommentje:
De hetekig is együtt vagyunk és semmi...Szóval le vagyok döbbenve. Orvoshoz nem akar menni, mert nem fáj semmije...De én 21 éves, egyetemista fejjel sem hallottam még ilyet...
2012. júl. 23. 23:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog.
2012. júl. 23. 23:48
 6/13 anonim ***** válasza:

Fizikai képtelenség. Öt nap után már görcsökbe kellene fetrengenie.

Gondolom enni eszik rendesen. Még ha maximálisan felszívja a tápanyagokat, és betonkeményre tömöríti, akkor sem férne el benne.

2012. júl. 24. 08:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem átlagosan 2 hetente van, néha 3. Már ez is extrém sajnos, na de a 2 hónap...ilyenről még én sem hallottam!
2012. júl. 24. 11:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor rejtély marad. Pedig tényleg így van...És enyhén ledöbbentem. Vagyunk olyan viszonyban már, hogy elmondjon ilyen dolgoket. És tényleg nem hazudik...Eszik rendesen, iszik is, tehát semmi rendellenes. Nem fáj semmije...
2012. júl. 24. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Én elhiszem neked, hogy nem hazudik, épp amiatt, mert nálam is elég súlyos a helyzet. Én már kipróbáltam mindent, ami létezik, mégsem változik semmi...orvos azt mondta, amíg nekem nem okoz panaszt, fájdalmat, addig nem életveszélyes. Már az orvosok sem tudnak ezen kívül mit kezdeni velem.

Szerintem, ha a barátnőd már járt orvosnál és minden lehetséges dolgot kipróbáltak, akkor ez van...de ha nem, akkor azért mindenképpen menjen el ezzel!

2012. júl. 24. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Még nem volt vele orvosnál, mert nincsen semmi panasza. Hát köszi a választ, egy kicsit aggasztó azért ez így. Mert nagyon durva ez a 2 hónapos átlag...
2012. júl. 25. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!