Létezik az, hogy a barátnőmnek 2 havonta van széklete?
Barátnőmmel 5 éve vagyok lassan együtt és feltűnt, hogy amikor együtt vagyunk, nem nagyon látogatja a mellékhelységet. Amikor rákérdeztem, azt mondta, hogy átlagosan 2 havonta van széklete. Van-e ilyen, lehetnek-e ennek egészségügyi következményei? Mert megmondom őszintén, én még ilyet nem hallottam...Kicsit izgulok érte.
Legyetek szívesek, csak komolyak válaszoljanak. Köszi
Fizikai képtelenség. Öt nap után már görcsökbe kellene fetrengenie.
Gondolom enni eszik rendesen. Még ha maximálisan felszívja a tápanyagokat, és betonkeményre tömöríti, akkor sem férne el benne.
Előző vagyok. Én elhiszem neked, hogy nem hazudik, épp amiatt, mert nálam is elég súlyos a helyzet. Én már kipróbáltam mindent, ami létezik, mégsem változik semmi...orvos azt mondta, amíg nekem nem okoz panaszt, fájdalmat, addig nem életveszélyes. Már az orvosok sem tudnak ezen kívül mit kezdeni velem.
Szerintem, ha a barátnőd már járt orvosnál és minden lehetséges dolgot kipróbáltak, akkor ez van...de ha nem, akkor azért mindenképpen menjen el ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!