Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnék segíteni egy...

Hogyan tudnék segíteni egy barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Már évek óta (lassan 6 éve) küzd anorexiával és bulimiával. Emellett depressziós is, néha egészen jól van, de többnyire maga alatt van. Volt már kórházban is, amikor annyira lefogyott, hogy benn kellett maradnia pár napot. Pszichológus is kezelte, de teljesen eredménytelenül. A szüleivel nincs valami jó viszonyban. Utálja a világot meg saját magát is, viszont szüksége van szeretetre, de azt hiszi, hogy csak úgy kaphat törődést, ha sajnáltatja magát. Ha néha elmegy bulizni, legtöbbször leissza magát, szórja a pénzt. Folyton reménytelenül szerelmes, rémes alakoknak képes odaadni magát, csak, hogy egy kis törődést kapjon. A bulimia már annyira erős nála, hogy nem kell hánytatnia magát, egyszerűen nem marad meg benne semmi. Magától nem hajlandó beismerni, hogy ez rossz, pedig így nem lehet sokáig élni, ennyit nem bír ki egy szervezet.

Más nem segít neki, nekem kellene segítenem, de már nem tudom hogyan. Mit csináljak?

2012. jan. 8. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos sehogy, rajta már csak a kórház segíthet, mivel akaratlanul kihány mindent. Ott tudnák szondán táplálni, meg talán a gyomrát is képesek lennének rendbe hozni...

Aztán pedig pszichomókus.

2012. jan. 8. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is ez a véleményem, hogy csak ez segíthet.

De nem tudom rávenni, a szülei észre sem veszik, magától meg nem megy el, mert makacs.

Ilyenkor mit lehet tenni. Nem tudom erőszakkal a kórházba menni, ahhoz meg makacs, hogy magától bemenjen.

Hogyan tudnám akkor rávenni?

2012. jan. 8. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos kénytelen vagy végignézni, ahogy lassan megöli magát. :(
2012. jan. 8. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!