Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen szilvalekvárt egyek...

Milyen szilvalekvárt egyek (és hogyan) hashajtáshoz?

Figyelt kérdés

Olvastam több helyen, hogy hatásos. Valamilyen különleges fajta kell, vagy jó lehet a boltban kapható lekvár is, mert azért gondolom, minél magasabb gyümölcstartalommal.

Magában kell enni, vagy kenhetem kenyérre?

Köszönöm a választ előre is :)

2012. júl. 22. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Én olyat ismerek, ami csak simán hashajtó lekvár.

Itt egy link:

[link]

2012. júl. 22. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem így is, úgyis hat szóval nem az a lényeg..bár a kenyér elvileg kicsit fogja a hasat.

Sok folyadék+ kefír +szilva = erős hasmenés általában:D

2012. júl. 22. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha azonnali hatást akarsz akkor magában kanalazgatod az igazi házi szilvalekvárt aztán iszol rá egy nagy pohár tejet. meg lesz az eredmény:)
2012. júl. 22. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó: van akire nincsenek ilyenek sem hatással vagy csak épp hogy lesz valami kis produktum...(tapasztalat)
2012. júl. 22. 23:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos én is azok közé tartozok, akikre nem igazán vannak hatással az ilyen dolgok, vagy ritkán. :( De hátha egy kis lekvár egy kis tejjel hatásosabb lesz. :) remélem
2012. júl. 23. 07:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem most az utifű maghéj egész jó, próbáld ki.
2012. júl. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!